Pobednicki dizajn za Srbiju

I pobednik je… #ADAMyouself: Opelova onlajn kampanja koja je postala internet senzacija

Pod motom „Beskrajne mogućnosti – to je moj stil“, Opel je u decembru pozvao internet zajednicu i pripadnike društvenih mreža da kreiraju svoj sopstveni, jedinstveni Opel ADAM na www.adamyourself.com/rs-sr/home/ . Cilj je bio da se najbolji ADAM dizajn materijalizuje u realnom svetu. Odziv na kampanju sa deset kreativnih lajfstajl blogera iz različitih evropskih zemalja je bio ogroman: do sada, više od 3,3 miliona korisnika širom Evrope je posetilo internet stranicu. U tom procesu, oni su kreirali više od 100.000 individualnih ADAM stajlinga, gde je svaki urađen baš na onaj način na koji je to njegov kreator želeo. Sada su pobednici iz dvanaest zemalja imenovani. Svako od njihovih unikatnih dizajnerskih rešenja će početi da silazi sa proizvodnih traka već od ove jeseni.

Povezana vest:  Turistički vodič „Avala”

„Sa #ADAMyourself kampanjom, mi smo ciljali upravo tamo gde se nalazi ADAMova klijentela – a to je internet. Mladi blogeri su bili učesnici akcije, postavljajući mnogo zabavnih i interesantnih priča na mrežama u vezi sa našim odvažnim gradskim automobilom. Ta zajednica je sakupila u totalu više od 2,6 miliona glasova za različita dizajnerska rešenja ADAMa. Ova kampanja je najbolji primer koliko entuzijazma može da kreira kombinacija automobila i lajfstajla i kako pojedinci mogu da učine da njihov automobil iz snova postane realnost“, rekla je Elza Tušard (Elsa Touchard), brend menadžer Opela u vezi sa uspehom onlajn kampanje do sada.

Povezana vest:  Bonova povreda osiguravajuću kuću koštala 17,5 miliona

Tolika doza kreativnosti predstavljala je pravi izazov za Opelove predstavnike i deset evropskih blogera, jer su oni birali pobednike među deset najpopularnijih ADAMa iz svake zemlje. U Srbiji, Milica M. je pobedila sa svojim ADAMom. Nova varijanta dizajna će biti ekskluzivno proizvedena za srpsko tržište, a kao najbolja među konkurencijom, Milica M. će biti zvačnično reklamno lice kampanje za pobednički ADAM koji je dizajnirala.

Povezana vest:  Onlajn peticija za krupniju Diznijevu princezu

Međutim, pre toga, nacionalni pobednici će se uputiti u Berlin na pobedničku manifestaciju. Tamo će grupa od dvanaest osvajača priznanja ostati u ekskluzivnom ADAM potkrovlju i učestvovati u video i foto sesiji. Naravno, ADAMovi fanovi će biti informisani u vezi sa svim novostima na društvenim mrežama i naravno na www.adamyourself.com/rs-sr/home/.