NOVO IZ EUCERINA: Ujednačen ten i veoma visoka zaštita od sunca u jednom preparatu – Eucerin® CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ u dve nijanse, za svetliji i tamniji ten

 Za preplanulu kožu mnogi još uvek veruju da izgleda mladalačkije i lepše. Na sreću, sve je manje onih koji su spremni da za postizanje tog efekata svoju kožu izlože mnogobrojnim rizicima dugotrajnog izlaganja suncu. Rešenje može biti kombinacija  pudera i kreme za negu sa visokim zaštitnim faktorom. Ali, ona malo kome prija. Posebno  tokom toplih dana, kada želimo da se i mi i naša koža odmorimo od stroge dnevne rutine. O tome da neporirodan izgled koji pruža većina pudera nije poželjan ni za opuštenu letnju šetnju, a kamoli za plažu, nije potrebno ni govoriti.

Zato će vas sigurno obradovati novi preparat koji se ovog leta pridružuje Eucerin® liniji za zaštitu od sunca, poznatoj po dugogodišnjim naučnim i kliničkim ispitivanjima koja se sprovode pre predstavljanja preparata. U pitanju su Eucerin® CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ koje objedinjuju zaštitu od sunca sa svojstvima CC krema! Eucerin® CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ su “color correction” kreme sa veoma visokom UV zaštitom, biološkom zaštitom ćelija i efektom trenutnog ujednačavanja tena za osobe sa svetlim i tamnijim tenom.

U jednom potezu – letnje blistav ten i vrhunska zaštita!

Eucerin® CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ trenutno koriguju ten tako da deluje ujednačeno i prirodno tonirano. Efikasna zaštita od sunca i ujednačen ten postignuti uz pomoć ovih krema učiniće da vašu koža bude zdrava i izgleda blistavo!

Povezana vest:  Jedite šta želite i ostvarite zacrtane ciljeve

Kako?

Zaštita od sunca: visoko efikasan, fotostabilan sistem UVA/UVB filtera u skladu sa EU i Cosmetics Europe zahtevima (Asocijacija za ličnu negu ranije poznata kao Colipa).

Trenutno dejstvo: nakon nanošenja zaštićeni ste od UV zračenja odmah

Vidljivo bolji izgled kože lica: Eucerin® CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ zahvaljujući  visokom SPF faktoru sprečiće da se pojave nove hiperpigmentacije (tamne fleke) na licu  ili da stare postanu  tamnije.

Baršunasti efekat: lagana tekstura ovih krema bez ulja pruža dugotrajan mat efekat, ostavlja baršunasti osećaj na koži i sprečava nagomilavanje u borama.

Prirodan preplanuo izgled: Eucerin® CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ dolaze u svetlijoj I tamnijoj nijansi, a nivo pigmenata boje koji sadrže niži je nego što je to slučaj sa drugim podlogama i puderima, te se obe nijanse lepo prilagođavaju boji tena, dajući mu prirodan i ujednačen izgled. Zahvaljujući ovako nežnoj pigmentaciji, nema mesta strahu od vidljive granice između boje vrata i viličnih ivica, koja odaje utisak teškog make-upa.

Dobra podnošljivost: bez parfema i parabena, nekomedogene, obe kreme su klinički dokazano pogodne za sve tipove kože, čak i za osetljivu nakon hemijskih pilinga i laserskih tretmana.

Eucerin® CC krema za zaštitu lica od sunca SPF 50+ svetla

Nežno nijansirana za osobe sa svetlim i veoma svetlim tenom ujednačava ten i čini ga  blistavim. Bojeni pigmenti dodatno prekrivaju sve nepravilnosti ili pigmentne fleke. Pogodna za sve tipove kože, a naročito za osetljivu.

Povezana vest:  „Veliko srce" obradovalo decu Zvezdare, „Duga" 14-ti vrtić sa rekonstruisanim igralištem i prvi sa novom bibliotekom

Eucerin® CC krema za zaštitu lica od sunca SPF 50+ tamnija

Tople nijanse za srednju do maslinaste boju tena, sadrži bojene pigmente za postizanje ujednačenog pripodnog tona tena, koji ujedno pokrivaju i eventualno postojeće nepravilnosti. Lagane je teksture i pogodna za sve tipove kože lica.

SAVET STRUČNJAKA – Zaštitite lepotu da duže traje!

Potamneli ten ne samo da nije zdrav već se, da bismo ga postigli, odričemo lepote u narednim godinama – preterano sunčanje, osim što može dovesti do ozbiljnih oštećenja kože, pa i do raka kože, prouzrokuje i prevremeno starenje kože! To znači da svaki put kada izlažemo svoju kožu UV zracima dolazi do oštećenja DNK, zbog čega  koža prevremeno stari, pojavljuju se bore, staračke pege i gruba i suva zadebljanja kože.

“Čak i do 90% svih vidljivih znakova starenja kože rezultat je nezaštićenosti od UV zraka”, kaže prof. dr Volker Stejnkraus (Volker Steinkrauss). Osnivač i direktor čuvene dermatološke klinike “Dermatologikum Hamburg” u Nemačkoj objašnjava tri nivoa uticaja sunca na preveremeno starenje kože:”Indukovani UV radijacijom slobodni radikali u koži modifikuju proteine kao što je recimo kolagen, što vodi do poremećaja ćelijske matrice. Drugo, UV zraci povećavaju stvaranje tamnog kožnog pigmenta, melanina, što vodi do neujednačene boje tena. I na kraju, sunčeva svetlost isušuje i dehidrira kožu”.

Najnovija ispitivanja dokazuju da čak i manje doze UV zračenja mogu uticati na oštećenje  DNK i imunološkog sistema kože jer usled oštećenja izazvanog sunčevim zračenjem ćelije  počinju da izumiru ili bivaju degenerisane i dalje prenose izmenjene genetske informacije. Ako koža ostane predugo izložena suncu bez zaštite, njeni sopstveni odbrambeni mehanizmi bivaju preopterećeni. Rezultat je hronično oštećenje izazvano uticajem svetlosti.

Povezana vest:  COCA-COLA POP UP RADNJA USKORO U BEOGRADU

“Kako bi se postigla što bolja zaštita, preparat za zaštitu od sunca mora da sadrži biološki aktivne sastojke koji poseduju antioksidaciona svojstva zaštite i obnove DNK, umanjujući postojeća i nova oštećenja”, kaže prof. dr Dr Volker Stejnkraus.

Eucerin® CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ novi su preparati u nizu Eucerin® Sun preparata nove generacije razvijenih u Eucerin® istraživačkom centru koji obezbeđuju sveobuhvatnu zaštitu od mogućih, suncem izazvanih, oštećenja kože – kako u površinskim, tako i u dubljim slojevima kože.

Površinska zaštita: Visoko efikasan, fotostabilan UVA i UVB sistem sa TINOSORB S® filterom pouzdano štiti od opekotina izazvanih suncem.

Biološka zaštita: Gliciretinska kiselina stimuliše prirodne mehanizme zaštite DNA u ćelijskom jezgru koje bi sunčeva svetlost mogla oštetiti, ali čak i ukoliko do toga dođe,  pomaže u što bržem obnavljanju.

Likokalkon A, snažni antioksidans, štiti ćelije kože od uticaja slobodnih radikala i sprečava dalje tamnjenje pigmentnih mesta. Prirodnu antioksidativnu zaštitu, obezbeđuje i ekstrakt korena sladića.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Pre svakog izlaska na sunce nanesite Eucerin Kremu za zaštitu lica od sunca SPF 50+ CC nakon redovne kreme za negu kože lica.