Da li ste znali da postoji sat koji može pretrpeti jake udarce o beton, padove sa velikih visina, ekstremno niske i visoke temperature, pa čak i prelazak tenka?

Švajcarska kompanija Victorinox, koja je poznata po proizvodnji kvalitetnih i izdrživih nožića, uspela je da proizvede časovnik, koji je neuništiv. Kako biste opisali performanse čuvenog švajcarskog nožića u I.N.O.X Paracord ručni sat? Možda u dve reči – funkcionalnost i beskompromisan kvalitet.

Četiri godine posmatranja, tri godine razvoja, 421 prototip i 130 testova, uspostavili su novi standard u proizvodnji satova. Iskošena maska koja izgleda kao da je oblikovana nožem, brojčanik čistog i modernog dizajna – ova očigledna jednostavnost, skriva tehničku kompleksnost, dok je savršeno izbalansirana struktura robusna, ali ipak udobna za nošenje.

Povezana vest:  Jedno rešenje za različite probleme suve kože: Predstavljamo CeraVe obnavljajuću mast sa ceramidima i hijaluronom

Victorinox swiss army satovi ovekovečili su viziju svog osnivača, koju je uveo pre više od jednog veka i uspeli da se etabliraju kao predmeti koji mogu da ostvare najviše i najzahtevnije zadatke.

Ovaj časovnik je napravljen da traje i da istovremeno prkosi prošlosti. Sa inovativnim kaišem od paracord materijala koji se koristi za vešanje padobranskih traka i koje je standardizovan od strane američke vojske, može da izdrži impresivnih 250 kg opterećenja! Paracord je materijal koji se može koristiti za vezivanje splavova, pravljenje životinjskih zamki ili ljudskih skloništa.

Povezana vest:  Dani Minog rodila sina

Zamislite 1,8 metara ručno pletenog paracord materijala u kombinaciji sa I.N.O.X. izdržljivim čelikom i dobijate neverovatan časovnik koji može da preživi pad sa 10 metara visine, gaženje tenka i još 129 ekstremnih testova, koji dokazuju da je ovo trenutno jedan od najotpornijih časovnika koje možete naći na tržištu.

Prevedeno na jezik prosečnog ljubitelja satova, ovaj sat ima performanse neuništivog, jer mu je opstanak zagarantovan bilo da udari o beton sa velike visine ili je izložen ekstremnim temperaturama od -57°C do čak užarenih 71°C. Zamislite materijal toliko robustan i jak da može da izdrži vatru, vodu, so, kiselinu i raznorazna uvrtanja i istezanja?

Povezana vest:  POKAŽI SVIMA SVOJU BOJU: Nove Advance Techniques profesionalne boje za kosu iz Avona

Moćan, a dizajnerski tako jednostavan. Ovaj sat nema ekstra kazaljke, barometre, hronografe i svakako nije touchscreen, on je jednostavno otelotvorenje otpornosti u jednostavnom pakovanju. Kreiran je da meri vreme i odoli svim vremenskim uslovima.

Jednom rečju, ovaj sat je napravljen za ljude koji imaju opstanak u svojim venama, za sportiste, borce i sve one koji imaju nepobediv duh. Iako je svet „poludeo“ za smart časovnicima, ispostavilo se da oni nisu toliku pametni da vam „pruže ruku“ onda kada vam je to najpotrebnije.

I.N.O.X Paracord to jeste, on je vaš glavni saveznik u borbi za preživljavanje.