NIVEA Care 200 mlPre više od 100 godina, napravljena je prva NIVEA krema za negu kože. Za mnoge, NIVEA Creme je prva krema koju su naneli na kožu. Još od svog nastanka, ovaj klasik među proizvodima za negu, služi generacijama kao osnovna krema za lice i telo. Formula koja pruža koži zaštitu i sve što joj je potrebno kako bi bila negovana i glatka. Dok majke ovom jedinstvenom kremom u plavoj limenoj kutijici, najčešće neguju osetljivu kožu svoje dece, mlade devojke više uživaju u osvežavajućoj, laganoj formuli koju nudi NIVEA Soft. U velikom broju slučajeva, upravo je to i bila prva krema koju su sebi ikada kupile. NIVEA Soft pruža neodoljivi hidrirajući osećaj i samo nanošenje na kožu pretvara u svojevrsni užitak. Njena brzoupijajuća formula osvežava kožu čineći je mekom i glatkom. Sa godinama, koža postaje suvlja i potrebna joj je intenzivnija nega, a to najčešće podrazumeva izrazito masne kreme, bogate uljima, koje često zahtevaju više vremena da koža upije. Brend NIVEA otkriva potpuno novi način da koži obezbedi bogatu negu bez dodatnog osećaja masnoće na koži  – donosi  novu NIVEA Care kremu.

Povezana vest:  Novak Đoković Fondacija sa našim poznatim glumcima obeležila Međunarodni dan knjige

Potpuno nov način da koži pružite intenzivnu bogatu  negu

Nova NIVEA Care krema uspešno kombinuje oba važna aspekta nege, pružajući bogatu negu bez osećaja masnoće. Revolucionarna formula intenzivno hrani kožu, ne ostavljajući pritom osećaj masnoće na koži. Lako se razmazuje i koža je brzo upija, što je čini idealnom kremom za lice i telo. NIVEA Care krema sadrži potpuno revolucionarnu tehnologiju na bazi hidrodisperzionog voska. U dodiru sa kožom, lagani hidro vosak se trenutno topi i dubinski prodire u kožu. Negujući kristali voska pružaju koži dugotrajnu bogatu negu, jačajući njenu prirodnu zaštitnu barijeru. Na koži se formira meki omotač, bez osećaja

Povezana vest:  Gillette ambasadori ugostili Facebook dobitnika

masnoće, koji čini kožu hidriranom tokom celog dana. NIVEA Care krema pruža potpuni ugođaj kako koži tako i čulima, zahvaljujući divnoj teksturi i jedinstvenom mirisu. Vrlo ženstveni miris odiše blagim i nežnim notama.

NIVEA Care

Bogata nega bez osećaja masnoće na koži. Nova NIVEA Care krema kombinuje bogatu negu i teksturu koja nije masna. Napredna formula obezbeđuje dubinsku hidrataciju bez masnih tragova na koži, stvarajući potpuno novi osećaj. Lako se nanosi, i koža je trenutno upija. Koža je nežna i meka. Savršen izbor za negu celog tela.

Povezana vest:  Ovako Beč ostaje jedan od najčistijih gradova na svetu

100 ml, okvirna cena 357 din

200 ml, okvirna cena  492 din

 

Navedene cene su predložene maloprodajne cene proizvođača