Posetioci Delta Cityja imali su priliku da uživaju u velikom plesnom takmičenju, u atrijumu šoping-mola, u okviru koga su  nastupili najbolji domaći plesni parovi u dve kategorije – latino i standard plesovi.

Zahvaljujući najvećem broju poena stručnog žirija, Jovana Klenkovski i Aleksa Matović osvojili su prvo mesto u kategoriji standardnih plesova, dok su Marija Stamenova i Mišel Munćanin trijumfovali u latino plesovima.

Povezana vest:  „Kad pijem - ne vozim VIP patrola“ na koncertu Hladnog piva, Katarina Vučetić u akciji za bezbedniju vožnju!

U prvom delu programa parovi su se predstavili latino plesovima kao što su Samba, Cha-cha-cha, Rumba, Paso Doble i Jive, dok se u finalu takmičenja našlo 6 najboljih parova u okviru koga su igrali standardne plesove – Bečki i Engleski valcer, Tango, Slow fox i Quickstep.

Posebno zanimljiva za posetioce Delta City-ja, u okviru takmičenja, bila je i škola plesa u okviru koje su uz pomoć najboljih domaćih trenera i plesača imali priliku da nauče da igraju Salsu i Cha-cha-cha.

Povezana vest:  Tradicionalna proslava Dana Čelareva

Na takmičenju su učestvovale plesne škole iz cele zemlje, a svi takmičari su članovi Plesnog saveza Srbije i učesnici brojnih međunarodnih takmičenja.