Kao pionir sajder kategorije u Srbiji, Somersby je ponovo iznenadio potrošače u Srbiji novim ukusom leta – nakon jabuke koja je probila led na našem tržištu, prefinjene kruške i limitirane serije sa ukusom nara, zvezda sajder scene ovog leta postaje Somersby borovnica!

Iako potpuno novi Somersby ukus, borovnica je već pokupila simpatije potrošača, koji ovaj osvežavajući napitak mogu da gustiraju iz, već dobro poznate, Somersby flašice ili limenke. Ipak, Somersby je najukusniji kada se pije dobro rashlađen i poslužen u čaši punoj leda, jer tada ukus sajdera broj jedan u Srbiji postaje najizraženiji i pruža potpuni letnji užitak.

Povezana vest:  Bitna je „Briga za svaku kap” Zaovinskog jezera - vodenog dragulja Srbije

Nakon impresivnih rezultata koje je postigao kada je prvi put lansiran 2008. godine u Danskoj, Somersby je vrtoglavom brzinom lansiran na još 35 tržišta širom sveta, gde je osvojio svakog ko je bar jednom osetio njegov neodoljiv ukus. „Novi Chardonnay“, kako ga je tada nazvao Britanski magazin Guardian, dobijen je savršenom kombinacijom prirodnog soka koji daje slast i gazirane note za pravo osveženje. U Srbiji je dostupan od 2011. godine, i, od samog pojavljivanja, osvojio je srca potrošača svojim jedinstvenim šarmom i prefinjenim karakterom dostupnim svima. Ispijanjem ovog, potpuno prirodnog, napitka bez veštačkih aroma, boja i zaslađivača, proizvedenog korišćenjem tradicionalnih metoda, shvatićete da jabuka, kruška, nar i borovnica imaju mnoga umirujuća svojstva, naročito kada se zapakuju u Somersby. Idealan je za svaku vrstu zabave i provoda, a posebno je pogodan za pravljenje različitih vrsta letnjih koktela.

Povezana vest:  Čerčil krio "dosije iks"