Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, promoviše novi direktan let između Beograda i Njujorka emitovanjem video spotova na Tajms skveru, jednoj od najprometnijih pešačkih raskrsnica u svetu.

Er Srbija reklamira nove dugolinijske proizvode i usluge na ogromnom digitalnom ekranu na samom Tajms skveru, iznad pešačke zone gde svakoga dana prođe više od 300.000 ljudi.

Povezana vest:  Vreme za blistavi osmeh koji oduzima dah

Bilbord Er Srbije, koji je postavljen duž čitavog kvarta između 45. i 46. ulice i pruža više od 4.500 metara prostora za oglašavanje na četiri panela, se nikako ne može prevideti.

Na ovom bilbordu se emituje šest spotova Er Srbije od po 15 sekundi, kao sredstvo promocije novih letova između Beograda i Njujorka, koji će se pet puta nedeljno obavljati avionom erbas A330 sa 254 sedišta.

Povezana vest:  Mere za vanredan protok i bezbednost saobraćaja u Srbiji

Avion nudi 18 sedišta u biznis klasi koja se mogu postaviti u potpuno horizontalan položaj, 236 sedišta u ekonomskoj klasi, sistem za zabavu na letu na svakom sedištu koji ima širok izbor filmova, TV emisija i muzike na srpskom i engleskom jeziku, kao i obroke koji su inspirisani srpskom kuhinjom.

Transatlantski let, koji je uveden 23. juna, ponovo povezuje Srbiju i Sjedinjene Države letovima koje obavlja srpska nacionalna avio-kompanija po prvi put posle 1992. godine.

Povezana vest:  NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina domaćini BELhospice dobrotvorne večere na Belom dvoru