KUP-Kv4Jelen KUP trajaće više od dva meseca, a startovao je turnirom u Novom Sadu 17. juna. Početak turnira u Bačkom Petrovcu zbog vremenskih uslova pomeren za ponedeljak 20. jun, a usledili su turniri u Lazarevcu, 21. Borči 22. i Pančevu, 23. juna.

Turnir u Požarevcu startovao je u nedelju, 26. juna, a ove nedelje na redu su još Selevac i Svrljig, 28. juna, zatim Žabalj, 01. jula.

Povezana vest:  Lisca nagradni konkurs #Proud to be me

Više informacija o Jelen KUPu, rasporedu lokalnih turnira, rezultatima aktuelnih kola, kao i finalnom takmičenju u Beogradu, možete pogledati na www.jelenfootball.com

Utakmica malog fudbala je mesto na kome se svaki član ekipe oseća kao zvezda za koju strasno navija na fudbalskim terenima ili pred TV prijemnicima. Mali fudbal igra se iz čistog i iskrenog zadovoljstva, a veliku popularnost u Srbiji stekao je nastankom i razvojem sve poznatijih turnira lokalnog karaktera.

Šta je Jelen KUP?

Jelen pivo podržava najpoznatije postojeće lokalne turnire u malom fudbalu u 16 gradova i opština širom Srbije – u Novom Sadu, Bačkom Petrovcu, Lazarevcu, Pančevu, Požarevcu, Selevcu, Svrljigu, Žablju, Valjevu, Vršcu, Grockoj, Nišu, Vranju, Borči, Užicu i Beogradu. Odabrani turniri tradicionalno se održavaju već nekoliko godina unazad i našli su svoje mesto među igračima, navijačima i na sportskoj sceni Srbije.

Pobednik svakog lokalnog turnira plasira se u finale Jelen KUPa koje se održava u Beogradu, 10. septembra 2016. Šesnaest šampionskih ekipa boriće se za osvajanje pehara i nagrade za celu ekipu – odlazak na Park prinčeva u Parizu!

Fudbal je najvažnija sporedna stvar na svetu, a Jelen KUP je najvažnija sporedna stvar u Srbiji!