Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, proširila je sporazum o kod-šer saradnji sa avio-kompanijom erberlin, čime putnicima pruža mogućnost letova ka sedam destinacija u Sjedinjenim Državama sa samo jednim presedanjem.

Er Srbija će od sada dodati svoju „JU“ oznaku na osam letova nedeljno koje erberlin obavlja između Diseldorfa i Los Anđelesa i pet letova nedeljno između Diseldorfa i Fort Majersa, uz letove erberlina za Čikago, Boston, Njujork, Majami i San Francisko, na kojima već postoji kod-šer saradnja.

Poslednjim proširenjem, Er Srbija i erberlin sada nude 54 letova nedeljno između Srbije i Sjedinjenih Država preko Nemačke.

Povezana vest:  Jun u Domu omladine Beograda

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je rekao: “Raduje nas što smo u prilici da našim gostima pružimo nove pogodne mogućnosti za putovanja do Los Anđelesa, jednog od najznačajnijih svetskih centara industrije zabave i gradu u kome se nalazi čuveni Holivud, i Fort Majersa, koji predstavlja savršenu polaznu tačku za istraživanje atrakcija Floride.“

“Putem kod-šer sporazuma sa avio-kompanijom erberlin, mreža destinacija Er Srbije se sada prostire sa istočne na zapadnu obalu Sjedinjenih Država, što poslovnim putnicima i turistima omogućava jednostavna putovanja sa samo jednim presedanjem ka sedam značajnih odredišta u Sjedinjenim Državama.“

Povezana vest:  Otvoren prvi Skechers shop u Srbiji

Los Anđeles, drugi po veličini grad u Sjedinjenim Državama posle Njujorka, poznat je po umerenoj klimi, blagim brdima i filmskoj i muzičkoj industriji, odakle potiču brojni poznati sastavi kao što su „Bič bojs“, „Gans en rouzis“ i „Red hot čili pepers“.

Fort Majers se nalazi u jugoistočnoj Floridi i predstavlja dobro polazište za putovanja po sunčanoj državi Floridi, koja nudi prijatnu klimu i čitav niz zabavnih aktivnosti na plaži i na vodi, uključujući i posmatranje delfina.

Povezana vest:  Nevaljali sportisti moći će mirnije da spavaju

Nove kod-šer linije dopunjuju letove uvedene 23. juna, koje Er Srbija pet puta nedeljno obavlja između Beograda i Njujorka, povezujući Srbiju i Sjedinjene Države direktnim letom posle 24 godine.

Gosti sada mogu da rezervišu letove putem internet stranice airserbia.com, kontakt centara Er Srbije i erberlina ili turističkih agencija.