Miris francuskog luksuza u Beogradu

Mirisi_Francuskog_luxuza_u_Beogradu_-_LenorSa svoja tri prefinjena mirisa, Lenor Parfumelle kolekcija dočarava sofisticiranu i trendi atmosferu Pariza. 
Lenor parfumelle u sebi sadrži kapljice 100% pravog parfema. Kolekcija sadrži tri posebna doživljaja luksuznog Pariza: Magnifique, Subtile, Seduisante koji nude trendi i ekskluzivne mirise koje od sada možete nositi na sebi svaki dan. 
Da biste upotpunili ovaj jedinstveni osećaj, Lenor parfumelle vam donosi Pariz u Beograd.U Francuskom kafeu, u Mercator Centru, uz galske specijalitete i muziku kao i bukinistu koji slika vaš portret, potpuno ćete se opustiti i zaboraviti da ste u Beogradu, a uz Lenor Parfumelle mirisne note razmazićete svoja čula sa dodirom luksuza. 
Vodič na vašem virtuelnom putovanju u Pariz je naša poznata manekenka Jelena Ivanović, koja nas, kao veliki poznavalac, upoznaje sa tajnama unikatnog i prefinjenog stila kojim Francuskinje vekovima unazad plene i i gošća iz Francuskog kulturnog centra, prof. Aleksandra Drljević , koja nam otkriva od čega se sastoji Francuska radost življenja.
Jelena_Ivanovic_i_prof._Aleksandra_DrljevicIzborom jednog od tri fenomenalna mirisa, bar na trenutak ćete otići na putovanje po romantičnom Parizu. Lenor Parfumelle ovom prilikom predstavlja jedinstveni mirisni trio: Magnifique, Seduisent, and Subtile.
Magnifique je zapravo prelepi cvetni buket sastavljen od sočne breskve i citrusnog miksa, sa dodatkom ylanga i bele orhideje. Dodatak zavodljivom mirisu čine sandalovina i vanila koje vam pružaju nesvakidašnji osećaj luksuza.
Bogati i topli Seduisante predstavlja inovativnu komibaciju tuberoze, tuže i ylanga, pojačan elegantnom pozadinom sandalovine, čedra i muska. Ove mirisne note su kombinacija jednostavnosti i raskoši.  
Bezvremeni nežni miris Subtile omekšivača je cvetna kombinacija jasmina, frezije, vanile i kokosa. Njegova delikatna aroma čini da se osećate veoma udobno i čisije nego ikada. 
Jelena_Ivanovic-_Miris_Francuskog_luxuzaSvaki od novih Lenor omekšivača daje vam posebno, inovativno osećanje luksuza koji vam je od sada dostupan svakodnevno. 

Povezana vest:  Andželina Džoli neće dozvoliti deci da gledaju Salt