Uzbudljivo “XO” (iks-oks) takmičenje održaće se uživo za vikend, 24. i 25. septembra na platou ispred TC Delta City od 12h do 20h. Organizator takmičenja je Đak Sport u čijim prodavnicama je moguće nabaviti ovaj atraktivni model patika.

Prijavljivanje za ovu poznatu društvenu igru je besplatno, na licu mesta, a moguće je učestvovati samostalno i takmičiti se protiv promotera ili se nadmetati protiv prijatelja.  Svi takmičari na početku takmičenja dobijaju Zpump Fusion 2.5 patike u kojima će se takmičiti i Pump dugmiće u određenoj boji, a nakon toga sledi nadmetanje i u brzini i u taktičkom postavljanju dobijenih PUMP dugmadi. Najbrži koji uspeju da naprave niz od tri PUMP dugmeta u istoj boji pobeđuju u takmičenju.

Povezana vest:  Velikom rođendanskom žurkom obeleženo 125 godina osveženja, radosti i optimizma (FOTO)

U pitanju je stara dobra igrica u kojoj je potrebno što pre poređati 3 ista znaka (Iks ili Oks) uspravno, horizontalno ili dijagonalno. Ko prvi uspe u tome, pobeđuje.

Svaka mini pobeda donosi poklone dok će na kraju dana pobednika sa najviše uzastopnih pobeda Đak sport nagraditi ZPUMP Fusion 2.5 patikama.