Nova godina nam se sitnim koracima približava. Upravo zato, Deda Mraz je odlučio da i ove godine porani i obraduje sve poslušne ljubimce, ali i napuštene kuce i mace Srbije. Mogućnost da se fotografišu sa Deda Mrazom i dobiju paketić, već petu godinu za redom imaće beogradski mezimci u nedelju 27. novembra, u tržnom centru Delta City, sa početkom u 15 časova.

Svi ljubimci, bilo koje vrste, koji dođu na najveću novogodišnju žurku i fotografišu se sa najpopularnijim dekicom, ostvaruju mogućnost da postanu jedan od njegovih 12 pomoćnika i tako osvoje vredne nagrade. Kao i prethodnih godina, i ovaj događaj će biti humanitarnog karaktera. Svi koji žele da pomognu, mogu doneti paketić za kuce i mace Beograda koji nemaju svoje domove i tako i njima ulepšaju dolazeće praznike. Hrana, poslastice, igračke, prostirke, stari povoci i amovi, sve je dobrodošlo.

Povezana vest:  Održan prvi dečiji muzički maskenbal u Beogradu

Posetioce najveće novogodišnje žurke za ljubimce očekuju i brojni edukativni sadržaji, koji će posebno biti interesantni deci i njihovim roditeljima. Na događaju će, između ostalih, učestvovati i projekat „Plavi pas“, koji za cilj ima učenje dece pravilnom ophođenju prema psima i fondacija za pomoć najmlađima „Podrži život“.

Događaj su između ostalih podržali i pevačica Svetlana Seka Aleksić, glumica i voditeljka Kristina Radenković i glumica Bojana Stefanović. Ali i modna blogerka Branislava Antović i Miloš Lazić sa NAXI radija, koji će i prisustvovati događaju.

Povezana vest:  OC Jahorina dobitnik nagrade za najkreativnije obeležavanje Svetskog dana snega

Vlasnici koji još nisu prijavili svoju kucu, macu, morsko prase, papagaja, kornjaču, hrčka, feretku, iguanu, apsolutno bilo kog ljubimca, za druženje sa Deda Mrazom u Beogradu, to mogu učiniti do petka 25. novembra putem sajta www.petface.net.