tiger_woods_nikeTajger Vuds će bivšoj supruzi dati 100 miliona dolara

 

Bivša supruga Tajgera Vudsa, Elin Nordegren, dobiće „odštetu“ od 100 miliona dolara nakon razvoda od najpoznatijeg golfera na svetu.

Elin, koja je pre osam meseci podnela zahtev za razvod braka, nakon što je otkrila da je Vuds imao nekoliko vanbračnih afera, zahtevala je čak 750 miliona dolara.

Povezana vest:  HARI MATA HARI I VASIL HADŽIMANOV GARANTUJU DVA DANA NAJBOLJE ROĐENDANSKE ZABAVE U MERCATOR CENTRU NOVI SAD

Izvori koji imaju direktni uvud u brakorazvodnu parnicu, naime, tvrde da je golfer na pragu da finalizuje svoj razvod sa Šveđankom koja bi trebalo da dobije blizu 100 miliona dolara, naveo je američki sajt TMZ koji se bavi slavnim ličnostima.

Prema pisanju medija, Elin je dobila mnogo više nego što je bilo predviđeno predbračnim ugovorom jer je Vuds želeo da osigura njeno ćutanje i time spreči dalje brukanje i štetu po buduću karijeru.

Povezana vest:  Nike Air Max 97 Haven x CLOT kolaboracija ekskluzivno u Tike shopu

Sajt TMZ navodi da je iznos nagodbe u korist Elin deset puta veći nego onaj koji je Vuds isplatio Rejčel Jučitel, jednoj od svojih navodnj ljubavnica da ne otkrije „sve“ o njihovoj aferi. Ukoliko bude potvrđena, Vudsova nagodba od 100 miliona dolara biće jedan od 10 najskupljih razvoda svih vremena.

Osim keša, 30-godišnja Elin će dobiti i vilu na Floridi kao i značajnu svotu na ime alimentacije za dva sina koje ima sa Vudsom, trogodišnjeg Sema i 17-mesečnog Čarlija.

Povezana vest:  Coca-Cola Sistem donirao opremu Dnevnom boravku u Šekspirovoj ulici

Prema „Forbsu“, Vudsova imovina procenjuje se na 600 miliona dolara.