kristiano_ronaldo_portugal_1Ronaldo platio surogat majci da mu rodi dete?
Fudbaler Kristijano Ronaldo platio je surogat majci da mu rodi dete, prenosi „Daily Mail“. Portugalski list „Diario de Noticias“ navodi da je beba veštački začeta krajem leta prošle godine u San Dijegu, gde je Ronaldo bio na odmoru.
Dečak je rođen 17. juna, dok je portugalska zvezda bila na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.
„Diario de Noticias“ navodi da je Ronaldo otputovao u Algarve kako bi video sina pre nego što je Španija eliminisala Portugal s takmičenja 29. juna. Ronaldova sestra Katija Aveiro je istakla da je njen brat veoma srećan što je postao otac. Ona tvrdi da beba mnogo liči na Ronalda.
-On je veoma srećan, naravno! Kako i ne bi bio. Beba je isti on. Vrlo je mirna, samo jede i spava – rekla je Katija.
Državna portugalska televizija RTP tvrdi da će se dečak zvati Ronaldo. Prema izveštajima, bebu je rodila žena kojoj je plaćeno da ostane anonimna.
Ronaldo je vest da je postao otac objavio u subotu uveče na svom zvaničnom Facebook i Twitter-profilu.
Napisao je: „S velikom radošću vas obaveštavam da sam nedavno postao otac dečaka. Baš kao što je dogovoreno da se identitet majke drži u tajnosti, isto tako će briga o dečaku biti moje ekskluzivno pravo“.
I Ronaldova devojka, ruski model Irina Šajk, napisala je na svom Facebook-profilu da je njen momak sada otac dečaka.
Novinari su već izračunali da je beba mogla biti začeta u septembru prošle godine nakon što je Ronaldo potpisao za Real Madrid. U to vreme 21-godišnja Italijanka Rafaela Fico tvrdila je da izlazi s njim, ali to nikad nije potvrđeno.
Druge žene koje su nedavno povezivane s Ronaldo su Paris Hilton, zvezda Big Brothera Imodžen Tomas i američka starleta Kim Kardašian.
U nedavnom intervjuu u Portugalu Ronaldo je na pitanje da li bi hteo da ima decu odgovorio da bi se to moglo brzo desiti. Njegov naporan režim treninga i obaveza prema klubu i reprezentaciji čine da ga je teško zamisliti u ulozi samohranog roditelja, pa se nagađa kako će mu oko dečaka pomoći majka Dolores.
Povezana vest:  FRUVITA PREDSTAVILA PROCESE PRERADE VOĆA I PROIZVODNJE SOKOVA