Sberbank Srbija je i ove godine ulepšala novogodišnje praznike mnogobrojnim mališanima iz ustanova socijalne zaštite. U okviru novogodišnje akcije „Sberbank deci“, u Beogradu i Novom Sadu organizovane su raznovrsne aktivnosti za više od 250 dece.

Štićenici Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad su na najlepši način osetili duh novogodišnjih praznika. U svečanoj sali Dečijeg sela u Kamenici, Sberbank Srbija je 22. decembra priredila prazničnu radost za 150 dece iz hraniteljskih porodica u okviru ove ustanove. Mališani su uživali u novogodišnjoj predstavi pozorišne trupe „Željko Veseljko“, zajedno sa predstavnicima banke okitili jelku, a posebno su se obradovali slatkim paketićima koje im je podelio Deda Mraz.

Povezana vest:  Stiže knjiga o tinejdžerskim danima Carrie Bradshaw

Maša i Medved zabavljaju decu tokom cele godine, a 25. decembra više od 100 štićenika Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine (popularna Zvečanska), uživali su u avanturama svojih omiljenih junaka u interaktivnoj predstavi ,,Beskrajna sreća“. I to nije sve, članovi Izvršnog odbora banke Staša Popović i Vladimir Pajović posetili su ovu ustanovu i decu obradovali slatkim paketićima.

Povezana vest:  Festival nauke besplatno u novom terminu od 17. do 19. maja na Beogradskom sajmu

„Zaista nam je puno srce kada vidimo koliko osmeha smo prethodnih par dana podelili sa decom u Beogradu i Novom Sadu. Novogodišnju akciju „Sberbank deci“ započeli smo prošle godine saradnjom sa centrom u Zvečanskoj, a ove godine je proširili i na Novi Sad. Deca ostaju u fokusu naših aktivnosti u oblasti društvene odgovornosti, tako da ćemo nastaviti i dalje da pomažemo najmlađe i budemo deo njihovih radosti.”, istakao je Vladimir Pajović, član Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

Povezana vest:  Stojanović: Višegodišnji napori urodili plodom