Lindsay_LohanLindsi Lohan osuđena na 90 dana zatvora

 

Američka starleta Lindsi Lohan (Lindsay) osuđena je na 90 dana zatvora i lečenje od bolesti zavisnosti zato što je prekršila odredbe pod kojima je bila na uslovnoj slobodi.

Lindsi Lohan je 2007. bila osuđena uslovno, ali nije išla na časove za odvikavanje od alkohola kao što joj je sud odredio, o čemu su svedočili zaposleni u centru za lečenje.

Povezana vest:  McDonald’s ubrzava angažman u oblasti zaštite od klimatskih promena s ciljem da svede emisiju štetnih gasova na nulu do 2050. godine

Glumica je briznula u plač kad je čula presudu sudije Marše Revel (Marsha).

-Radila sam sve što mi je bilo rečeno i činila sam sve što je u mojoj moći da radim svoj posao i da se pojavljujem (na časovima) – rekla je sudiji Lindsi Lohan.

Marša Revel je, međutim, ocenila da njeno izvinjenje nije iskreno i ponašanje starlete uporedila sa postupkom „nekog ko vara i veruje da to nije prevara ako ga ne uhvate“.

Povezana vest:  Kompanija Bambi donirala više od 30 miliona dinara u borbi protiv korona virusa

Lindsi Lohan nije odmah privedena a na izdržavanje kazne moraće da se javi 20. jula. Do tada, moraće da nosi elektronsku narukvicu koja proverava da li unosi alkohol u organizam.