Devojka koja je na početku svoje karijere oduševila i samu kraljicu stila Viktoriju Bekam koja je na svom Twiter profilu okačila Antonininu sliku uz komentar da je super chic, sada je ostvarila saradnju sa svetskim poznatim brendom H&M.  Uz najaktuelnije top modele Adrianu Limu, Doutzen Kroes, Joan Smalls, Kendall Jenner, Gigi Hadid, H&M je odabrao i Antoninu Petkovic za svoje promo lice!

U ekskluzivnom intervjuu za H&M Magazine,  ističe se da je zahvaljujući svojoj ljupkosti, prelepom izgledu i misterioznom pogledu, Antonina postala miljenica modnog sveta i velikih brendova! Njena najveća snaga je sposobnost da istovremeno iznese savremen, aktuelan izgled, kao i klasičan, vanvremenski izgled. Odgovarajući na razna pitanja, srpska lepotica otkrila je na šta je najviše ponosna u karijeri , da joj je omiljeni fotograf Bruce Weber, kao i da nema idola u poslu ali da inspiraciju pronalazi u supermodelima 90-ih. Takođe je dala par saveta za lepotu, ističući da je BEST MAKE UP, NO MAKE UP i da je za lepotu najvažniji prirodan izgled negovan zdravim organskim proizvodima uz puno vode i sna.

Povezana vest:  Lečenje tromboze nakon vakcinacije protiv koronavirusa

Ova prelepa Čačanka otkrivena je na Elite Model Look izboru 2012.  godine kada su direktorke najprestižnije domaće modne agencije Models Inc. Danijela Dimitrovska Amidžić i Mirjana Udovičić u njoj prepoznale buduću zvezdu svetskih modnih pisti. Antoninim upečatljivim izgledom i blagom licnošću oduševljeni su svi vodeći dizajneri današnjice: Vivijen Vestvud, Tomi Hilfiger, Tom Ford, Stela Mekartni, Đorđo Armani, Eli Sab i mnogi drugi. Najpoznatiji modni sajt Style.com proglasio je Antoninu najboljim modelom na trenutnoj sceni a bila je i muza najpopularnijeg modnog dvojca Dolce&Gabbana. Prethodnu 2016. godinu Antonina je ispratila kao CHLOE devojka i zaštitno lice Armani i Top Shop kampanja!

Povezana vest:  Somat Gold - zlatni standard mašinskog pranja posuđa

Ovu srpsku lepoticu sa trenutnom adresom u Njujorku očekuju brojne revije u narednom periodu – radiće na svim nedeljama mode najvećih modnih centara sveta: Njujork, Milano i Pariz.

KASTING ZA ELITE MODEL LOOK 2017 SRBIJA,  ODRŽAĆE SE 25. FEBRUARA U BEOGRADU, HOTEL ENVOY. Možda baš na njemu prve korake napravi devojka ili mladić, koji će krenuti stopama Antonine Petković i zavladati svetskom modnom scenom!

Povezana vest:  Modna revija Irene Grahovac u Delta Cityju