Dragi obožavaoci najpoznatije Jutjub zvezde Jane Dačović, u prodaji širom Srbije nalazi se fenomenalni Janin kalendar.

 Ekskluzivno druženje sa Janom održaće se danas u knjižari Delfi SKC u 16 sati dok je druženje sa Novosađanima zakazano za sutra. Jana Dačović potpisivaće svoj kalendar, 7. februara u 11 sati u Delfi knjižari u Big Shopping centru u Novom Sadu.

Požurite u najbližu knjižaru Delfi ili Lagunin klub čitalaca i obezbedite sebi primerak planera i zajedno sa Janom organizujte 2017. godinu. Zavirite u Janin čudesni kalendar i družite se sa svojom omiljenom Jutjub zvezdom koja će vam svojim šarmom i idejom ulepšati godinu.

Povezana vest:  Kuman: Runi je dobrodošao u Everton

 Ukoliko pratite Janine snimke, znate da se trudi da sve dobro isplanira i organizuje. Ideju o svom idealnom planeru pretočila je u stvarnost i napravila najbolji planer-kalendar za 2017. godinu.

Janin kalendar počinje 14. februara. Zašto?

„Imala sam ideju da ovime obeležimo Dan zaljubljenih. Tokom proteklih godina pružali ste mi ogromnu podršku i ljubav i 14. februar je dan kada ćemo to da proslavimo. Da napomenem – slavimo i moj rođendan koji je istog dana. Svi datumi su se poklopili. Nadam se da vam se dopada ovo što sam pripremila za vas“, istakla je Jana.

Povezana vest:  Toshiba ukrašava Tajms skver u Njujorku tradicionalnom novogodišnjom temom

Slikajte se sa svojim primerkom ovog kalendara i podelite ga sa Janom na društvenim mrežama sa haštagom #janinkalendar.
Cena kalendara je neverovatnih 599 dinara, ali članovi Laguninog kluba čitalaca mogu iskoristiti svoj članski popust, količinski, kao i popust od 10% na nove naslove.