Urucenje_dela_donacije_mladim_majkama_na_Ginekologiji_,_KC_SrbijePampers donira neophodan nameštaj porodilištima u Srbiji

 

 

Porodilište KC Srbije bolnice u Beogradu sada ima nov nameštaj za novorodjenčad i njihove majke. Neonatalne stolice, stolovi za presvlačenje i neonatalni Pampers kreveti već se nalaze u porodilištu, i dostupni su majkama i njihovoj tek rođenoj deci.

KC bolnica u Beogradu nije jedina koju je Pampers podržao, već  je jedna od 10 bolnica iz 6 gradova koje će ove tokom nedelje dobiti potreban nameštaj. Preko 60 neonatalnih stolica, 60 stolova za presvlačenje i 200 neonatalnih Pampers kreveta stićiće do srpskih porodilišta.

Povezana vest:  8. mart – DAN ODGOVORNE KUPOVINE u organizaciji Udruženja Građana KOD i Galerije ALT, na platou ispred Opštine Zvezdara

Ljudi iz Srbije pokazali su dobru volju da učestvuju u ovoj akciji za koju su se sredstva prikupljala prodajom Pampers pelena i vlažnih maramica. Ovom donacijom lokalne aktivnosti za kampanju ‘’1 pakovanje=1 vakcina’’ su završene ali se donacije Pampersa nastavljaju i tokom jula u još 5 gradova Srbije. Proces poboljšanja kvaliteta brige o deci u Srbiji podrškom rooming-in sistemu je dugoročan projekat osmišljen da objedini potrebe majki, dece i profesionalaca.

Povezana vest:  Održan modni performans “Obuci me” u Delta Cityju

 

-Neonatalni kreveti, stolovi i stolice koje je obezbedio Pampers stvaraju optimalne uslove za majku i dete u prvim danima materinstva.Pampers donacija je veoma korisna za promociju dojenja odmah nakon rođenja. Pozitivna poruka koja stoji iza ovog programa, od majki, pedijatara i fizijatara je ohrabrila Pampers da podrži Rooming in system u Srbiji- kaže Ana Sofrenović, ambasadorka kampanje.

Povezana vest:  Vredne nagrade za vredne učitelje i đake - konkurs "Zaštita za sve"

 

Pampers_namestaj_koji_je_KC_Srbije_isporucenPorodilišta koja će primiti donaciju Pampers-a nalaze se u Beogradu, Vranju, Kragujevcu, Kruševcu, Nišu i Novom Sadu.

 

Na globalnom nivou, kroz  kampanju ‘’1 pakovanje=1 vakcina’’, Pampers  nastavlja  da prikuplja  sredstva za UNICEF koji obezbedjuje antitetanus vakcine, potrebne za majke i decu iz zemalja koje pogađa ova bolest.

 

Prodajom označenog Pampers pakovanja pelena ili maramica, Pampers je donirao 0,07$ UNICEF-u za njihovu borbi protiv tetanusa novorođenčadi.