Povodom obeležavanja Svetskog dana poezije, kompanija Julius Meinl će organizovati akcije kojima će svim ljubiteljima kafe priuštiti jedno sasvim novo iskustvo.

U subotu 18. marta naši dragi sugrađani će imati jedinstvenu priliku da u UŠĆE Shopping Centru, zajedno sa mladim glumcima Mateom Milosavljević i Nikolom Ranđelović otkriju skrivenog pesnika u sebi i napišu nekoliko stihova ili završe strofu poznatih pesnika na svoj jedinstven način. Lutajući pesnici Matea i Nikola će pozivati prolaznike da zajedno izgrade ZID POEZIJE, a naši dragi učesnici će kao nagradu za svoje pesničko stvaralaštvo dobiti informativni kupon koji će moći da iskoriste 21.marta na Svetski dan poezije u svim kafićima gde se služi Julius Meinl kafa.

Povezana vest:  Nova, 24. zgrada Belgrade Waterfronta BW Eterna - prava prilika za život i investiciju

Kompanija Julius Meinl će Svetski dan poezije proslaviti već tradicionalnom akcijom “Platite kafu stihom”, u više od 60 kafića širom Srbije, gde će ljubitelji kafe moći  svoj omiljeni napitak da  plate stihovima. Više na www.meinl.rs .

Ova bečka kompanija za preradu kafe i svetski ambasador kulture bečkih kafea želi da 21.marta njihovi HOREKA partneri ((HOteli, REstorani, KAfei) pozovu građane Beograda, Novog Sada, Niša, Kraljeva, Vranja, Zrenjanina, Kragujevca, Bačke Palanke, Gornjeg Milanovca, Valjeva, Užica, Zlatibora, Preševa, Arilja i Kruševca da izraze svoje misli i osećanja na poetski način i time pokažu da su “osećanja vrednija od novca”.

Povezana vest:  UNIQA slavi 5 godina u Srbiji