Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca izašao je u provod sa svojom lepšom polovinom, i to kafanu! Maca je za svoju dragu i sebe rezervisao mesto u Staroj pesmi tik uz muziku, kako bi provod bio potpun. Nazdravljali su tekilom, a tokom cele večeri pljuštali su poljupci. Maca je, kako kaže, izašao da bi upriličio iznenađenje supruzi, ali i napunio baterije za reprizu predstave „Sunce tuđeg neba“, koju će zbog ogromnog interesovanja beogradske publike ponovo igrati u Narodnom pozorištu, i to 3. aprila.

Povezana vest:  Bogdanović MVP i druge runde plej-ofa Evrolige

Priča koja je već osvojila srca brojnih Beograđana počinje devedesetih godina prošlog veka, gde protagonista iste na duhovit način, sa elementima crnog humora, saopštava svoju priču o „bekstvu“ od ludila, rata i svih ostalih nemilih događaja kroz koji su prošli narodi s ovog prostora.

Junak ove priče je „višenacionalan i multikulturalan“ i kao takav se našao u situaciji da luta svetom tražeći svoje nebo, svoj novi spas. U pokušaju da se prilagodi novoj sredini, junak ove predstave prolazi kroz mnoštvo situacija, obrtaja i stanja koje idu od euforičnog oduševljenja do neuroze, besa i kivnosti. Konstantno upoređuje svoj novi dom s onim koji je ostavio iza sebe, donoseći zaključke koje će biti obojene zdravim humorom.

Povezana vest:  Umetnik i režiser Tomas Leverit pokazuje kako je lako zaštititi se od sunca

Ukoliko ste željni predstave koja će vam sve vreme držati pažnju i nasmejati vas do suza ovo je definitivno pravi izbor.

Karte se mogu kupiti na blagajni Narodnog pozorišta a rezervisati putem broja telefona 011/2620 – 946

PHOTO: Stara pesma