Dvodnevna manifestacija „Bake UP“ biće održana predstojećeg vikenda, 25. i 26. marta, u atrijumu Delta Cityja, u okviru koje će biti predstavljeno kako pekarstvo postaje umetnost, a predstaviće se i proizvođači finog hleba, peciva i kolača.

U toku manifestacije najbolji pekari Srbije i pobednici Pekarijade predstaviće posetiocima svoje umeće i organizovaće zanimljive performanse za posetioce kroz demonstraciju i savete u vezi sa pripremom finog hleba, peciva, izborom pravog kvasca i pripremom savršenog testa.

Povezana vest:  COVID pandemija ubrzala rast svesti o važnosti reciklaže - 86% Evropljana smatra da je neophodno više učiniti za životnu sredinu

Posebna atrakcija biće pravljenje kalemegdanskog Pobednika od testa„ u subotu 25. marta u popodnevnim časovima. Pobednika će uživo pred publikom praviti članovi žirija Pekarijade, a program će voditi popularni Inspektor Blaža.

Pored izložbe i pekarskih radionica, tokom oba dana, od 10 do 22 sata, biće organizovana i degustacija pekarskih majstorija, kako bi što veći broj ljudi mogao da oseti čaroliju finih peciva.

Povezana vest:  U okviru kampanje “1 pakovanje = 1 vakcina” porodilištu u Senti uručena Pampers donacija