Šoping mol Delta City i ove godine će svojim najmlađim posetiocima pružiti priliku da se druže i zabavljaju u atmosferi i bojama uskršnjih praznika, kada će zajedno oslikavati i ukrašavati uskršnja jaja, ali i učestvovati u kreativnim radionicama i družiti se sa face painting artistima koji će im oslikavati lica najoriginalnijim maskama. Manifestacija će trajati četiri dana, 12. i 13. aprila od 14 do 19 časova, odnosno 14. i 15. aprila od 14 do 18 časova, u atrijumu Delta Cityja.

Povezana vest:  Čitanje izaziva merljive promene u mozgu
Sredu i četvrtak, 12. i 13. april

14 do 17 časova – iClay radionica

14 do 19 časova – ukrašavanje jaja sa gostima iz Centra za edukaciju i razvoj umetnosti Artistikum

Petak i subota, 14. i 15. april

12 do 14.30 časova – iClay radio

14 do 18 časova – ukrašavanje i bojenje jaja

15 do 17.30 časova – face painting

Pored zabavnog, biće održan i takmičarski deo programa, tokom kog će biti izabrana i nagrađena najlepše i najoriginalnije oslikana uskršnja jaja. Najmlađima će za ukrašavanje biti na raspolaganju razni materijali kojima će moći da se služe i tako povećaju svoje šanse da se baš njihova remek dela nađu među nagrađenima, dok će najlepša jaja doneti svojim autorima neke od vrednih nagrada koje su obezbedili organizatori manifestacije.

Proglašenje najlepših jaja i dodela nagrada zakazani su za subotu, 15. april, u 18 časova. Pored glavnih nagrada, Delta City poklon kartica i Dexi Co vaučera, pobednike očekuje još mnogo drugih iznenađenja.

Radno vreme Delta City-ja za vreme praznika:

  1. april, Veliki petak – od 10 do 18 sati (osim Cineplexx-a i Casina Favorit koji rade od 10 do 01 sat, dok Ultra centar Galaktika radi od 10 do 23 sata)
  2. april, Uskrs – neradni dan (osim Cineplexx-a i Casina Favorit koji rade od 10 do 01 sat)