51-godišnja bivša zvezda serije Uvod u anatomiju, glumac, ostrašćeni automobilista i TAG Heuer ambasador nije ljubitelj samo vožnje brzih automobila. Glumac se pridružio ekipi profesionalnih biciklista u slavnoj etapnoj trci Giro D’Italia.

Tako je glumac slomio srca milionima žena kada je napustio seriju „Uvod u anatomiju“ i posvetio se svojoj trkačkoj karijeri. Sada hiljade njegovih obožavateljki pažljivo prati njegovu sportsku karijeru.

Povezana vest:  Eurobank u saradnji sa Fondacijom „Ana i Vlade Divac" i Lagunom predstavila rezultate projekta „Veliko srce"

Jedan od najatraktivnijih biciklističkih događaja u svetu, trka Giro d`Italia, otpočela je 05. i trajaće do 28. maja. Trenutno se vozi osma etapa, a na tri vodeće pozicije su Bob Jungels, Tomas Gerent i Adam Jeits.

Giro d’Italia je biciklistička ulična  trka koja se jednom godišnje održava u Italiji, trka  traje tri nedelje, a najčešće se održava u maju.

Povezana vest:  PITALI SMO BEOGRAĐANE DA LI ZNAJU KOJI MIŠIĆ RADI KADA SVI DRUGI MIŠIĆI ODMARAJU, EVO KOLIKO POZNAJU SVOJE SRCE

Napomena ceo tekst se nalayi u attachment kao i fotografije za web objave. Fotografije u vecoj reyoluciji se nalaze na ovom linku

PHOTO: TAG Heuer