Svecano_otvaranje_nove_poslovnice_Telekoma_Srbija_u_TC_UsceVolite li iznenađenja – Nova poslovnica Telekoma Srbija u TC Ušće!
Da tržni centar nije samo mesto kupovine, već i dobre zabave, pokazao je Telekom Srbija duhovitim i nenajavljenim nastupom „gospel” hora kojim je posetiocima TC Ušće najavio otvaranje nove poslovnice. Svojim neobičnim nastupom, kome je na opšte iznenađenje svih prisutnih prethodila šetnja šoping centrom, hor se potrudio da ove subote TC Ušće bude omiljeno mesto za sve uzraste.
Puštanjem 5.000 crvenih balona, koji su prekrili centralni foaje i obradovali najmlađe, svečano je obeležen početak rada poslovnice Telekoma Srbija.
Tokom promotivnog perioda od 20. jula do 1. avgusta 2010. godine., svojim korisnicima Telekom Srbija je pripremio brojne pogodnosti u novoj poslovnici. Pored obogaćene ponude mobilnih telefona, korisnicima koji posete prodajno mesto Telekoma Srbija u Ušću, na raspolaganju su i druge povoljnosti kada je reč o IPTV usluzi, ADSL-u, kao i brojni zanimljivi pokloni.
Povezana vest:  SVEČANO OTVORENA UNICEF-ova IZLOŽBA „OTKRIJTE POKLON UNUTAR POKLONA"