Teško je priznati osećanja sebi samima, a posebno drugima. Mnoge stvari tako ostanu duboko u nama skrivene godinama. Naši tihi saborci koji su nam jedino i istinski bitni retko kada čuju koliko ih volimo, koliko se ponosimo njima, koliko nam radosti donose…Šta bi se desilo ako bi nam stihovi pomogli da im kažemo koliko nam zaista znače?

Kako se bliži 1.oktobar i Svetski dan kafe koji obožavaoci ovog drevnog napitka proslavljaju širom sveta, Julius Meinl priprema globalnu akciju ,,Meet With a Poem“„Zbliži se uz poeziju, kako bi okupila i zbližila ljude, podsetila ih šta je zaista važno u životu i podstakla da jedni drugima iskažu emocije i sve što su prećutno mislili, a nisu stigli da kažu zauzeti svakodnevnim obavezama i životnim brigama.

Povezana vest:  Uz prvu No Sleep konferenciju nema spavanja ni tokom dana!

Stoga 1.oktobra krenite u pravcu jednog od mnogih lokala širom Srbije koji će podržati ovaj jedinstveni i lep projekat. Pozovite svoje najmilije. Podelite stihove, podelite emocije. Napišite ih sami ili iskoristite pomoć globalnih i lokalnih ambasadora kapmanje koji će sročiti neizrečene emocije za vas. Specijalno za ovu priliku, tajanstveni domaći pisac i romantičar M.N. popularan po svojim kratkim stihovima i porukama koje često ostavlja na raznim lokacijama po gradu, sročiće zaboravljene emocije u najlepše stihove. Pročitajte ih dragoj vam osobi uz kafu koja inspiriše na račun Julius Meinl-a.

Povezana vest:  Mališani i ove godine pokazali sjajan talenat i maštu

Kako biste bili u toku sa svim lokalima koji učestvuju u projektu zapratite stranicu Julius Meinl. (https://www.facebook.com/juliusmeinlserbia/?brand_redir=555910827760652 ). Neka kafa ponovo bude povod prijateljskog sastajanja i iskrene pažnje koju ćete posvetiti onom s kim je pijete.