Pripremite odelca za pse, leptir-mašne za mace i plašteve za svoje morske prasiće jer će beogradski šoping centar BIG FASHION biti domaćin najveće zabave pod maskama za ljubimce u subotu 28. oktobra.

Najšarenija i najšašavija žurka u gradu počinje u 15 časova i ugostiće preko 150 četvoronožnih drugara. Svi mezimci koji se pridruže maskenbalu dobiće posebno pripremljen poklon i to sasvim besplatno, ali i fotografisanje za uspomenu.

Povezana vest:  SBB donirao sredstva za opremanje prvog Nacionalnog centra za podršku i edukaciju obolelih od raka dojke i raka grlića materice

Vlasnici imaju svu slobodu da izraze svoju kreativnost i maštovitost jer ljubimce očekuju nagrade u 15 neverovatnih kategorija, kao i nagrada publike za naj masku.

Da li će vaš krzneni drugar biti nagrađen za najstrašniji ili najsmešniji kostim, najorginalniju ili najšareniju masku, da li će biti cica zavodnica ili super heroj, zavisi samo od vas! A kakav bi ovo bio maskenbal da nema najmlađih vlasnika? Pustite mašti na volju, maskirajte i svoje klince i klinceze jer jedna nagrada odlazi u ruke i šape najoriginalnije kostimiranog para.

Povezana vest:  Beč: sajam venčanja

Prevarili ste se ako ste pomislili da je nagradama tu kraj. Svi ljubimci koji dođu na maskenbal i fotografišu se sa svojim vlasnicima ili sami, imaće priliku da postanu kralj i kraljica. Ko će te titule i poneti, odlučiće jedino vaši onlajn glasovi.

Ako se i dalje pitate zašto bi trebalo da učestvujete, sve što je potrebno da znate jeste da su nagrade kraljevske!

Povezana vest:  GALERIJA PROGRES – Božićna izložba likovnih radova dece Srbije“ UJEDINJENI ZA NAŠA PRAVA”

Dovoljno je da pošaljete poruku na Facebook stranicu Petface.net sa vašim i imenom ljubimca do petka 27. oktobra i mesto i poklon na najluđoj i najveselijoj zabavi za ljubimce su vaši.