sergej_trifunovicHrvatski mediji: Sergej Trifunović pobegao posle sudara

 

Kako javljaju hrvatski mediji Sergej Trifunović je u ponedeljak poslepodne imao sobraćajnu nesreću u mestu Mimice na Omiškoj rivijeri. Za nesrežu je kriv Čeh, ali je prijavu zaradio i glumac jer je pobegao s mesta nesreće.

Prema pisanju 24 sata, njegovu Citroen Xsaru udario je Čeh koji je u smeru od Splita do Omiša krenuo da pretiče svojom Škodom Octavijom. Prilikom preticanja, Čeh nije gledao u retrovizor i nije video Sergeja koji je također krenuo s preicanjem, pa ga je udario u zadnji desni kraj automobila.

Povezana vest:  Avon dobitnik priznanja za rodnu ravnopravnost

Kako je prošao bez ozbiljnijih povreda, Trifunović se nije ni zaustavio, već je nastavio da vozi, ali ga je posle pola sata zaustavila policija.

Obojica su podvrgnuta alkotestu koji je bio negativan, ali im je izrečena mera opreza i protiv obojice će biti podignuta optužnica. Sergej je zaradio zbog napuštanja mesta nesreće, a češki turista zbog izazivanja nesreće, pišu 24 sata.

Povezana vest:  Avon donacijom do brže i pouzdanije dijagnoze raka dojke

Trifunović je nastavio odmor u Hrvatskoj nakon što je gostovao na Dubrovnik film meetingu gde je pogledao projekciju filma ‘Invictus’ u kojem glumi Morgan Freeman.