Najveći događaj u industriji venčanja na Balkanu, Sajam venčanja „Wedding Weekend“ već 17 godina predstavlja pravu adresu za buduće mladence iz čitave Srbije. Tokom tri dana sajma na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, više od 60 renomiranih izlagača predstaviće bogatu ponudu proizvoda i usluga. Kao i do sada, posetioci će u dobro poznatom prostoru na raspolaganju imati najveći izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe – venčanice i večernje haljine poznatih kreatora i brendova, odela, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice, sa sajamskim popustima i do 50 odsto!
 
Na 17. Wedding Weekendu budući mladenci pronaći će sve na jednom mestu – saznati sve o najnovijim trendovima u oblasti dekoracije, pronaći venčanicu iz snova, odabrati odelo kao krojeno po meri.. .a tokom Sajma, naši izlagači, vrhunski stručnjaci u svom poslu, pomagaće vam svojim savetima.
Tradicionalno, prvi dan Weeding Weekenda, obeležiće jedan od najpopularnijih gradskih događaja „Revija poznatih“, kad će brojne javne ličnosti prošetati modnom pistom i predstaviti najnovije kolekcije haljina, venčanica i odela različitih stilova i za svačiji džep.
Foto: Dragan Petrović
Model: Anastasija Ražnatović za magazin „Venčanje“
Povezana vest:  Nenad Pagonis pokrenuo digitalnu kampanju protiv vršnjačkog nasilja