Delta City radi 1.januara
DC_LogotipTržni centar Delta City biće otvoren 1. januara od 13h do 21h .U Šoping molu biće otvoreni kafići na prizemlju i prvom spratu, a na usluzi će biti i svi zabavni sadržaji na drugom spratu – bioskop, kuglana, igraonica za decu i PC igraonica. U isto vremenskom periodu radiće i klizalište na platou ispred šoping mola.
Posetioci Delta City klizališta će od 2. januara, pa do kraja zimske sezone 15. februara, moći da uživate u brojnim zimskim čarolijama od 10h do 21h. 
Ponedeljkom će biti organizovan Happy day – besplatno klizanje i iznajmljivanje klizaljki, utorkom će biti Delta City čajanka – zabava na ledu uz besplatan topli čaj. Sredom će biti besplatno klizanje i iznajmljivanje klizaljki za trećeg člana ekipe, a petkom će od 18 do 19 časova biti održavane hokejaške utakmice, gde će deca do 8 godina prikazati veštine ove sportske igre na ledu, a treneri će predstaviti neke od osnovnih pravila hokeja kao i tehniku same igre. Subota će biti posvećena Deda Mrazu i prazničnim iznenađenjima na ledu, a nedelja će biti za porodično okupljanje na ledu i za decu do 12 god je besplatno klizanje i iznajmljivanje klizaljki.
Delta City će biti otvoren 6. januara od 10h do 18h, a neće raditi na Božić 7. januara

Povezana vest:  Ališa Kiz i Bono u teletonu za pomoć Haitiju