moto_sou_futogMoto šou na Dunavu

 

Defileom više od 2.000 učesnika, u Futogu će danas početi  jedan od najvećih moto skupova u Srbiji – 8. Moto šou, u organizaciji Moto kluba „Classic Wheels“, najavila je Turistička organizacija Srbije.

Na maloj futoškoj plaži Špic na Dunavu će se, prvi put na moto susretima, služiti bezalkoholno pivo, pošto „Clašic Wheels“ već tri godine zaredom organizuje tribine o bezbednosti u saobraćaju i edukaciju dece školskog uzrasta, u saradnji sa Centrom za prevenciju bolesti zavisnosti pri Domu zdravlja u Novom Sadu.

Povezana vest:  Kancelarija za mlade pokreće besplatnu pravnu pomoć za mlade na teritoriji Beograda u okviru novootvorenog „Info – room-a“

Za učesnike kampa, koji će biti otvoren na plaži, služiće se i  gastronomski specijaliteti – futoški kupus sa mesom,  „bajkerski“ pasulj i vojvođanski gulaš.

Skup će biti propraćen muzičkim progamom – prvog dana uveče nastupiće novosadske grupe „Haj risk“, „Zona katastrofe“ i somborska „Strah od letenja“, a u nedelju „Krizni štab“ iz Sombora, „Libido“ iz Kragujevca, i „Gnev anđela“ iz Bratunca, a gost večeri biće Dadio Topić.

Povezana vest:  Viktorija Bekam dizajnira enterijer automobila