NBG kruzni tok 7GUARANA GRAFITI – Nastavak kampanje „Dosada ubija“

 

Kompanija Knjaz Miloš sa brendom Guarana u nastavku kampanje „Dosada ubija“, organizovaće u nedelju 15. avgusta kreativno okupljanje, iscrtavanje grafita od 16 časova do ponoći, u Luci Beograd (Ulica Žorža Klemensoa 37, nastavak Francuske ulice na ulazu u Luku pored rampe).

Mladi crtači grafita oplemeniće 20 zidova zgrade „Metalci“ koja je najstarije industrijsko nasleđe na Balkanu i koja će biti sačuvana u okviru projekta „Grad na vodi“, koji razvija Luka Beograd sa čuvenim arhitektom Danielom Libeskindom. Najtalentovaniji crtači i najbolji radovi  biće nagrađeni. Osim zgrade „Metalci“ prvi put će se održati i live iscrtavanje pet gradskih autobusa. Afirmisani umetnici grafita svojim prepoznatljivo izgrađenim stilom ukrasiće autobuse koji će kasnije nastaviti da prenose pozitivnu energiju na beogradskim ulicama.

Povezana vest:  Izložba povodom 50-godišnjce Paninijevih sličica

Za ovo nesvakidašnje okupljanje ulaz će biti slobodan a najzanimljivi deo večeri očekujemo posle 19 časova kada će grafiti dobiti svoje finalna obličja.

Prisutni ljubitelji Guarane biće u prilici da osvoje zanimljive poklone. Za dobru atmosferu biće zadužen moderator Galeb Nikačević, a uz muziku sa DJ pulta svi posetioci će moći da se rashlade uz poznate ukuse Guarane.

Povezana vest:  Povezivanje nauke i privrede u fokusu novog ciklusa programa „Pokreni se za nauku“

Okupljanje na području Luke Beograd predstavlja nastavak uspešne kampanje „Dosada ubija“ započete u julu, iscrtavanjem grafita na mnogobrojnim bilbordima širom Beograda.