Kesha_2Keša ima novog dečka
Pevačica Keša (Kesha) ima novog muškarca u životu, a kako je upravo završila turneju s Rijanom (Rihanna), neverovatno je da je našla vremena za ljubav.
Njen novi izabranik navodno je 28-godišnji australijski bubnjar Aleks Karapetis (Alex Carapetis), koji je pre sarađivao s bendom Nine Inch Nails i pevačem Robijem Vilijamsom (Robbie Williams).
Par je proveo vikend zajedno, a viđen je u Music Loungeu na muzičkom festivalu Lollaplooza.
Vidno srećna, Keša je iskoristila posetu festivalu, na kom je prošle godine debitovala, za razgovor s fanovima. Ove je godine uživala u prijatnom društvu i nastupima Hot Chipa, Lady Gage, The Black Key, Chromea i mnogih drugih.
-Nisu se odvajali jedno od drugoga. Između njih stvarno postoji hemija – rekao je izvor.
Karapetis se nedavno odselio iz rodne Australije i odlučio da nastavi život u Los Anđelesu I pritom da produbi novonastalu ljubavnu vezu s Kešom.
Keša je pak nedavno priznala da ne veruje muškarcima.
-Bivši dečko mi je slomio srce u milion komadića. Nisam imala očinsku figuru u detinjstvu i napokon sam počela da verujem muškarcima. Ali onda mi je izvesni dečko uništio svako poverenje u njih. Ako opet budem u vezi, ta će osoba morati jako da se potrudi – izjavila je, dodajući:
-Moja majka je imala teških razdoblja jer nije želela da joj muškarac naređuje i govori šta da radi. Samo je želela dete. Imala sam savršeno detinjstvo i ne osećam se zakinutom. Možda poričem neke stvari, a možda trebam razgovor s psihologom. Nikad ne znaš – priznala je Keša.
Povezana vest:  Pilot projekat u Austriji – info linija za medicinske savete