justin_bieber_3Džastinu Biberu se sviđaju Čeril Kol i Kejti Peri
Džastin Biber (Justin Bieber) je otkrio da bi rado primio savete o vezama od svojih starijih kolegica Kejti Peri (Katty Perry) i Čeril Kol (Cheryl Cole).
Šesnaestogodišnji pevač priznaje da je u potrazi za devojkom i nada se da će dobiti savete od dve pevačice koje će mu otkriti kako da privuče neku devojku sličnu njima.
Džastin je priznao da Čeril Kol i Kejti Peri smatra najlepšim i najatraktivnijim devojkama na svetu.
-Da sam nekoliko godina stariji, voleo bih da izlazim s devojkama nalik na njih. Voleo bih da upoznam mlađu verziju Čeril Kol ili Kejti Peri, a možda i mešavinu njih dve. To bi bilo super. Možda bi mogle da me nauči kako da priđem devojkama poput njih i dati pokoji savet šta mi je činiti. Rado bih ih pozvao na večeru da popričamo o tome – bez ustručavanja je izjavio.
Mladi pevač smatra da je vrlo teško upoznati devojku savršenu baš za njega.
-Ne zamaram se time što sam sam. Na neki način sam srećan zbog toga, ali i dalje intenzivno tražim svoju devojku iz snova. Ipak, muči me to što ne znam želi li određena devojka biti sa mnom zbog mene ili mog načina života. Također, postoji mnogo lepih devojaka koje su svesne svoje lepote i drže se uzvišeno. Teško je naći devojku koja je lepa i prizemljena – pojadao se.
Džastin je također nedavno izjavio da bi mogao da izlazi s devojkom koja je njegov fan, zato devojke koje je zahvatila biberomanija slobodno mogu da priđu planetarno popularnoj mladoj zvezdi.
Povezana vest:  Nove i stare Reebok kolekcije u Fashion Park Outlet Centru