Psiholozi i psihoterapeuti često napominju da zadovoljstvo i provod shvatamo odgovorno i disciplinovano. Ovo je savet koju smo sinoć na proslavi drugog rođendana brenda Disciplina imali priliku da primenimo u praksi.

Kada je Disciplina u pitanju navikli smo da se dobar provod podrazumeva, međutim multimedijalni događaj kojim je obeležen drugi rođendan brenda postavio je sasvim nove standarde.

Povezana vest:  U okviru kampanje „Ne dozvoli da pukne“ Hemofarm fondacija donirala bolnicama 300 aparata za merenje krvnog pritiska

Ivana Davidović je u slavljeničkom maniru predstavila novu kolekciju Discipline za predstojeću sezonu. Prepoznatljiv monohromatski minimalizam obogatila je novim bojama, motivima i materijalima koje do sada nismo imali priliku da vidimo u njenim kreacijama. Mlada dizajnerka ostala je dosledna svojoj ideji da komadi odeće moraju da budu udobni i univerzalni, krojeni za sve generacije i prilike, ali je autentično odstupila od očekivanog. Poruka koju svojim novim modelima prenosi je da je autentičnost neprocenjiv kvalitet i da magija nastaje na korak izvan komfor zone.

Povezana vest:  Dragana Ognjenović predstavlja novu modnu liniju simply d.o.

Za dobru atmosferu bili su zaduženi DJ Dada Selectah i popularna grupa IrieFM. Frontmen grupe Vukašin Marković predstavio je novu pesmu „Ljubav što smo stvorili“.

Među zvanicama našli su se Ana Bekuta, Boško Jakovljević, glumica Nataša Aksentijević, kao i mnogi ljubitelji i poznavaoci mode.

Nova kolekcija dostupna je u radnji DISCIPLINE u Kralja Petra 70.

Povezana vest:  Dobre masti neophodne u ishrani

Fotografi: Jelena Simonović i Marina Bugarčić