guarana_15_avgustGuarana grafiti u okviru kampanje „Dosada ubija“ osvanuli u Luci Beograd

 

 

Kompanija Knjaz Miloš sa brendom Guarana u okviru kampanje „Dosada ubija“ organizovala je u nedelju 15. 8. u Luci Beograd  iscrtavanje grafita koje je trajalo od 16 časova do ponoći.

Mladi crtači grafita oživeli su 20 zidova zgrade „Metalci“ koja je najstarije industrijsko nasleđe na Balkanu i tako spojena starim i modernim duhom ta građevina biće sačuvana u okviru projekta „Grad na vodi“ koji Luka Beograd ostvaruje u saradnji sa čuvenim arhitektom Danielom Libeskindom. Osim zgrade „Metalci“, mladi i već afirmisani umetnici grafita uživo su iscrtali i pet gradskih autobusa, koji će nastaviti da prenose pozitivnu energiju beogradskim ulicama.

Povezana vest:  GRAĐANI I KOMPANIJE DONIRALI SKORO 9 MILIONA EVRA ZA BORBU PROTIV POSLEDICA KORONA VIRUSA

guarana_15_avgust_3Najzanimljivi deo večeri bio je posle 19 časova kada su grafiti dobiti svoja finalna obličja.

Za prisutne ljubitelje Guarane pripremljeni su zanimljivi pokloni, a za dobru atmosferu bio je zadužen moderator Galeb Nikačević i poznate ličnosti  Inspektor Blaža, Ana iz grupe Zemlja Gruva, koje su tom prilikom pokazale svoje interesovanje za umetnost grafita. Muzika sa DJ pulta i poznati ukusi Guarane doprineli su dobrom provodu u Luci Beograd.

Povezana vest:  Dočekajte Novu 2013. godinu i provedite zimski odmor u turističkim centrima Crne Gore uz bogatu i raznovrsnu ponudu

Kampanja „Dosada ubija“ započeta je u julu iscrtavanjem grafita na mnogobrojnim bilbordima širom Beograda.