majli_liam_poljubacMajli Sajrus otkrila tajnu savršenog poljupca
Pevačica i glumica Majli Sajrus (Miley Cyrus) koja je glumila uz rame svom dečku Liamu Hemsvortu (Liam Hemsworth) u novom filmu ‘The Last Song’ misli da je tajna savršenog filmskog poljupca u dobrom osvetljenju seta.
-Šta čini savršeni filmski poljubac? Otkriću vam malu tajnu. Najbolja stvar koju sam naučila radeći je da uvek moraš da imaš dobru rasvetu i da budeš dobar sa osobom na setu koja je zadužena za nju – priznala je Miley.
-Kada je set dobro osvetljen, izgledaš dobro u svakoj snimljenoj sceni, pogotovo onoj najvažnijoj – sceni poljupca – dodala je Majli koja je slavu stekla zahvaljujući Diznijevoj seriji „Hannah Monatana“.
Majli se poslužila već dobro savladanom tehnikom u novom filmu Last Song, ali priznala je da poljubac s filmskim kolegom Liamom, ujedno i njenim dečkom, i nije bio tako dobar kao što se nadala da će biti.
-U svim filmovima, poljupci su isplanirani. U svakom scenariju jasno je dato do znanja da scena ljubljenja mora da izgleda savršeno na filmskom platnu, ali realno gledajući, danas je efekt savršenog i neisplaniranog filmskog poljupca teško ostvariti – priznala je Majli.
Povezana vest:  Ko su istraživači 5. Noći istraživača?