Održana Druga beogradska trka Deda Mrazeva

deda_mrazDruga „Beogradska trka Deda Mrazeva“ održana je danas u ulici Kralja Milana sa ciljem kod Terazijske česme, uprkos kiši .
Prvo su se u podne u „Mini trci Deda Mrazića“ na 70 metara takmičila deca predškolaskog uzrasta, zatim je upriličeno prvo venčanje baba Mrazice i Deda Mraza, a u 13 časova održana je trka odraslih na 1.100 metara. Prvoplasirani devojčica i dečak Mirjana Galifi i Edis Alidini nagrađeni su poklon vaučerima kompanije „Geoks“, a drugo i treće plasirani Naima Beriša, Andrea Tišma, Sebastijan Galifi i Aleksandar Jokić nagrađeni su igračkama. 
Nagrađena je i najmlađa učesnica trke dvoipogodišnja Tea, a učestvovalo je više od 350 dece. U trci odraslih učestvovalo je više od 500 osoba i takođe su nagrađena prva tri mesta među ženama i muškarcima. Pobednik trke je Kristijan Stošić, drugo mesto je zauzeo Marko Ranković, a zatim je kroz cilj prošao Bojan Šobota i sva trojica su rekli da je trka bila teška. Oni su nagrađeni usisivačima. 
Prvo mesto među ženama podelile su Milena Stojčev i Jelena Anđelkovic, a mesto iza njih zauzela je Verica Stanković i one su nagrađene mikrotalasnim pećnicama. Svi učesnici dobili su na poklon kostime, sertifikat i medalju Deda Mraza.

Povezana vest:  Kako da počnem sa trčanjem?