Drugačiji doček nove godine u bioskopu Odeon u Beogradu

dak_koja_liveOstalo je još samo 150 karata za Drugačiji doček nove godine u bioskopu Odeon u Beogradu po promotivnoj ceni od 1900 dinara. U Beogradu nas očekuje novogodišnji koncert na kome će 31. decembra nastupiti Disciplin A Kitschme, Partibrejkers i Darkwood Dub. Na reprizi Nove godine u bioskopu Odeon će nastupiti Kud Idijoti, Obojeni Program i Repetitor.
-Ovog puta ljudi imaju odgovor na večno pitanje „gde-ćemo-za-novu-godinu?“ jer konačno mogu da izbegnu spajanje nespojivih narodno-zabavnih stvari po trgovima srpskih gradova i provedu novogodišnju noć na pravom rock’n’roll dešavanju, koje će trajati i sutradan. U novoj 2010 godini očekujem novo ostvarenje Disciplin A Kitschme, nešto sto će iznenaditi i samog stvaraoca – rekao je Koja koji će sa svojim bendom Disciplin A Kitschme nastupiti na Drugacijem dočeku Nove Godine u Bioskopu Odeon. 
Na pitanje šta publika može da očekuje prvog januara i šta očekuje od Nove Godine Branislav Babić Kebra, frontmen sastava Obojeni program navodi: ‘’Repetitor, Kud Idijoti i Obojeni Program, zanimljiva kombinacija različitih generacija i stilova muzike a svima je zajednička pozitivna energija. Mi smo u super raspoloženju, pre neki dan smo imali odličan nastup u Ljubljani, biće 1.1. sigurno dobar koncert, Očekujem dosta ljudi, jednu prijatnu atmosferu i Obojeni Program u najboljem mogućem izdanju. Nadam se da će 2010 biti malo vedrija godina. Da će se bolje živeti, da ćemo u njoj napraviti dosta novih pesama i da će svima nama biti bolje nego u predhodnoj godini, ako to stvarno želimo i biće tako!
Karte se mogu nabaviti na blagajni Odeona, Eventim prodajnim mestima, Kafe Šikarica (Skadarska 22) & Klub Šiprazje. Promotivna cena karte za 31.12. je 1900 dinara, dok je promotivna cena karte za 1.januar 1200 dinara. Cena karte za Novu godinu će iznositi 2400 dinara dok će za koncert 1. januara ostati nepromenjena, 1200 dinara.
U ponedeljak 28.decembra u 23h , gosti emisije Nivo 23 na televiziji Studio B autora Velje Pavlovića biće Nebojša Antonijević Anton (Partibrejkers), Dušan Kojić Koja (Disicplin A Kitschme) i Dejan Vučetić Vuča (Darkwood Dub).

Povezana vest:  Ko su ličnosti od stila u Srbiji u 2011. godini? (FOTO)