Veliki Brat 3 – Ko izlazi bogatiji za 100.000 evra?

Veliki_Brat_3_FinaleTreća sezona Velikog brata ulazi u samu završnicu – sutra je na programu četvrtfinale, utorak je rezervisan za polufinale a ko će biti pobednik ovogodišnjeg serijala saznaćemo u sredu, 30.decembra. U trci za nagradu od 100.000 evra su Danica, Arsa, Manuel, Enis, Radiša, Dragica, Đorđe, Karlo i Jovana.

ČETVRTFINALE: 28. DECEMBAR

Redovno izbacvanje iz Kuće biće puno iznenađenja. Za dobru atmosferu pobrinuće se mlada pevačica, kraljica klubova Marina Tadić, inače ekskluzivac „City records“-a, poznata po hitu „Još sam ona stara“.

Povezana vest:  Otvoren Delta City Ice park

POLUFINALE: 29. DECEMBAR

U utorak od 21h biće emitovano vanredno izdanje emisije Veliki Brat – Izbacivanje, tokom kojeg će dvoje finalista sa najmanjim brojem glasova publike prvi napustiti Kuću.

VELIKO FINALE: 30. DECEMBAR

Ko će izaći bogatiji za 100.000 evra?

Finalna emisija u kojoj ćemo dobiti pobednika ovogodišnjeg serijala „Veliki Brat“ na programu je u sredu 30. decembra od 20 do 24 časa. Marijana Mićić, Irina Radović i publika u Košutnjaku dočekivaće ukućane, redom kako budu ispadili, da bismo konačno negde pred ponoć saznali koji će to srećnik (ili srećnica) izaći iz Kuće bogatiji za 100.000 evra. Naravno, kao i uvek, o pobedniku serijala odlučuju gledaoci glasanjem putem telofonskih poziva i SMS-poruka. Ali, Veliki Brat ne bi bio Veliki Brat, da i za finalno veče nije spremio neko dodatno iznenađenje, kako za takmičare, tako i za gledaoce.
To, međutim, nije sve kada je najpopularniji rijaliti šou program na planeti u pitanju. Priliku da se podsetite svih najzanimljivijih dogodovština iz Kuće, ali i da nadoknadite sve što ste propustili tokom ove jeseni, imaćete u specijalnoj emisiji, koja će biti emitovana tokom novogodišnje noći sa početkom u 20 časova. Konačno, 1. januara u 20:30 očekuje vas jednočasovni intervju sa pobednikom serijala.

Povezana vest:  DA I VAMA ZAMIRIŠE BRAZIL