Za predstojeće praznike poklonite čaroliju – poklonite Braun!

5185_2__braun_xmas3_out-1jpgSvi smo već polako u iščekivanju novogodišnje atmosfere. Zamišljamo prepoznatljivu scenu dočeka Nove godine, kada je cela porodica okupljena oko ukrašene jelke. Sve miriše na iznenađenje, dok se otvaraju maštovito upakovani pokloni.
Nije lako svake godine pronaći pravi poklon za najdraže. Ove godine zaboravite na takve nedoumice. Poklonite čaroliju! Poklonite savršeni poklon od Brauna. Sa Braunom će čarolija trajati mnogo duže nego sam trenutak uručivanja poklona.
Braunovi praznični proizvodi nas podsećaju da odvojimo malo vremena za sebe i za svoje bližnje. Kada tražite najbolji poklon za svoje voljene, dovoljno je samo da potražite Braunovu prazničnu listu poklona.

Povezana vest:  Barbra Strajsend promoviše svoju knjigu o dizajnu

Za vašu majku, koja je uvek uz vas 
Majka je osoba na koju se uvek oslanjate i sada je vreme da joj poklonite nešto što će uvek moći da koristi. Braun Multiquick Professional ručni mikser savršen je poklon za svakoga ko voli kreativno kuvanje.
Ručni mikser sa više funkcija radi veoma brzo i precizno, štedeći vam puno vremena i truda. Braun Multiquick ručni mikser je veoma jednostavan za upotrebu, čišćenje i održavanje.  

Za vašeg muškarca
Zahtevnom muškarcu je oduvek bio važan izgled. Braun aparat za brijanje iz Serije 3 – 330, zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji, predstavlja savršen poklon za vašeg muškarca. 
Aparat ima sistem sa tri nivoa za brijanje i trimovanje dugih dlačica brkova i zulufa. Novi aparat Braun poseduje i tanak dodatak za precizno brijanje, ima LED indikator i može da se pere u vodi. U pakovanju se dobija i torbica, kako bi aparat bio veran pratilac svakog muškarca na putovanjima. 

Povezana vest:  Gotovo jedan od pet potrošača skupo plaća socijalne rejtinge

Za vašu sestru, ženu koja ima stila i voli inovacije 
Za ženu koja je stalno u pokretu i želi da bude u skladu sa najnovijim trendovima ulepšavanja, Braun nudi novu Braun Satin Hair presu za zdravu kosu, sa IONTEC tehnologijom. 
Presa ima posebno usavršene karakteristike, zahvaljujući kojima se vraća sjaj i zdrav izgled kose prilikom oblikovanja frizure. Braunova inovacija se oslanja na jedinstvenu IONTEC tehnologiju, pružajući garanciju za zdravu i negovanu kosu. 

Povezana vest:  Počelo krstarenje brodom „Beograd 25”

Za vašu najbolju prijateljicu, dodir nežne elegancije
Vašoj najdražoj prijateljici, koja provodi puno vremena sa vama, podarite nešto posebno za zimske mesece: Braun Silk-epil Xpressive epilator. To je prvi epilator koji radi na suvom, ali i u vodi, zbog čega je posebno blag prema koži koja je zimi osetljivija. Dok topla voda opušta telo i um, koža se takođe smiruje i postaje manje osetljiva.