voja_nedeljkovic_vojevanjeKrenulo Vojevanje na Radiju S

 

Televizijski voditelj Voja Nedeljković od danas je počeo da vodi svoju jednočasovnu radijsku emisiju „Vojevanje“, koja će na Radij S ići radnim danima od 13.00.

-Karijeru sam počeo na radiju. Mislim da radio vraća snagu koju je nažalost izgubio pre nekih šest godina i dokazao je sada da nije medij koji se gasi. I dalje je najbrži medij – rekao je Nedeljković o svom povratku radio voditeljstvu.

Povezana vest:  Designer Christmas Trees: Jelke sa stilom naših poznatih kreatora

Radio S je saopštio da je „Vojevanje“ zabavna, tematski raznolika emisija, koju će Nedeljković četiri dana voditi iz studija, dok će jedan dan biti na terenu.

-Imamo nameštene razgovore poznatih ličnosti između sebe i sa mnom, ljude koji pričaju unazad, šta se sve desilo i nije se desilo… Pokušaćemo da imamo direktnu interakciju sa slušaocima, a jedna od zanimljivih akcija biće derbi mesta u Srbiji – rekao je Nedeljković.

Povezana vest:  HENKEL UZ PLESAČE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U LATINO-AMERIČKIM PLESOVIMA

Nekad voditelj danas ugašenog Trećeg TV kanala i potom nekoliko kvizova i emisija na različitim televizijama, Nedeljković je najavio da će uporedo sa angažmanom na Radiju S i „na televiziji i dalje raditi s vremena na vreme neke projekte“.