bina - hor carolijaZanimljiv drugi dan šestog Dečijeg sajma

 

Šesti DEČIJI SAJAM u Beogradu koji je počeo u petak, 8. oktobra, završava u nedelju, 10. oktobra.

Drugog dana manifestacije naš vaterpolo reprezentativac Stefan Mitrović družio se sa malim posetiocima i potpisivao vaterpolo kapice. Rekreativni programi UNIQA osiguranja i Saveza za fitnes i rekreaciju privukli su pažnju mališana. Deca plesači na bini, niz savetovanja lekara stručnjaka-fizioterapeuta, otorinolaringologa, psihologa, školice sporta, muzika na skoro svim štandovima, brojni pokloni za posetioce, sve to ni na ovom DEČIJEM SAJMU nije izostalo.

Povezana vest:  Sergej Ćetković proglašen za Chivas džentlmena godine

Na prostoru UNIQA OSIGURANJA počela je akcija prikuljanja sredstava za proširenje prosora Prihvatilišta za decu žrtve nasilja, zlostavljanja i trgovine ljudima. Svako ko je od dece priložio novac dobijao je kartu za igraonicu na poklon, a u kreativnom prostoru deca su stvarala ukrase koji će biti prodavani a prikupljen novac namenjen Prihvatilištu.

I u nedelju od 10 do 19 časova deci u i roditelje očekuje vrhunska zabava. Ulaz je besplatan, a svaki posetilac na info pultu može popuniti kupon i tako učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti putovanje u Budimpeštu.

Povezana vest:  Corona sa ponosom i sa kriškom limuna predstavlja: Corona letnju vikend oazu

 

Organizatori SKY VISION I SNAR GROUP jednako zanimljiv i bogat program najavljuju i za nedelju, treći i poslednji dan šestog DEČIJEG SAJMA.