Bottega prodavnica Beograd 2Online kupovina Tigrovih proizvoda, do Maniere iz fotelje

 

 

 

Asortiman Tigrovih modnih gumenih čizama kolekcije Maniera za sezonu jesen-zima 2010/2011, kao i ostali Tigrovi proizvodi, od danas se mogu kupiti i putem internet strane www.internet-prodaja.tigar.com ili u novootvorenoj prodavnici obuće Bottega, u centru Beograda, u ulici Cara Nikolaja II br. 37.

 

– U korak sa savremenim trendovima, u nastojanju da se još efikasnije približimo našem kupcu, Tigar je omogućio kupovinu popularne gumene modne obuće Maniera, ali i celog prodajnog asortimana Tigrovih proizvoda, kao i komplementarnog programa, putem interneta. Svi proizvodi, koji su na ovaj naručeni, na kućnu adresu kupca stižu u roku od 48 sati, objašnjava Ljiljana Đukić, direktorka marketinga Tigar Trade.

Povezana vest:  Trka u donjem vešu po snegu - Belgrade Underpants Run 2017

 

– Otvaranjem nove radnje obuće Bottega, Beograđanima u centru grada omogućili  smo da ne prelaze mostove, tražeći Manieru u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, na Novom Beogradu. Namera nam je bila da stvorimo idealni ambijent – žensko carstvo, ispunjeno modelima u kojima je lako pronaći svoj izraz, uz prijatan osećaj prilikom kupovine – objašnjava Ljiljana Đukić,  podsećajući da su Bottega radnje nalaze se i u Novom Sadu, Nišu i Pirotu.

Povezana vest:  Grand kafa Freeze za nedoljivo ukusne letnje šeme

 

U novoj prodavnici u Beogradu izložena je modna gumena obuća Maniera, dopunjena asortimanom renomiranih italijanskih brendova.

 

Nova kolekcija Maniera za sezonu 2010/2011. predstavljena je na zajedničkoj modnoj reviji sa Draganom Ognjenović, na kojoj je promovisano zaštitno lice Maniere, Marija Karan.