WinterThermalRivieraNajlepša su jesenja jutra u Termama Čatež

Većina ljudi je uverena da je jesen, a posebno novembar najlepši mesec za odmor i to negde uz vodu. Gužve su iz dana u dan sve manje, sunce nema više takvu moć kao leti a na našu sreću i cene takvog odmora su povoljnije.

Vodena avantura za porodice

Poseta Termama Čatež, najvećem slovenačkom termalnom centru, posebno jedinstvenoj Termalnoj rivijeri – najtermalnom kupalištu 2010. u Sloveniji – s kompleksom unutrašnjih i spoljašnjih bazena je poseban doživljaj. Goste privlače bazeni s različitim temperaturama vode i atrakcijama. Očekuju vas bazeni nepravilnih oblika, bazen s talasima, olimpijski bazen, whirpooli, spora reka, vodena klizališta, tobogani za veće i manje adrenalinsko oduševljenje, gusarsko ostrvo za najmlađe, zabavni park i još mnoštvo sličnih iznenađenja. Zimska Termalna rivijera je posebno ponosna na treću adrenalinsku kupolu u kojoj možete naučiti surfati a prilikom atraktivnog skoka s tobogana moguće je izmeriti i dužinu Vašeg skoka. U ostale dve kupole zimske Termalne rivijere naći ćete za svakog po nešto. Deca će biti sigurno najviše oduševljena gusarskim brodom, bazenom s talasima i zatvorenim osvetljenim toboganom. Odrasli će se opuštati u whirpoolima, plivati u bazenu nepravilnog oblika i prepustiti se kiši sa drveta doživljaja. Za dodatno opuštanje u zimskoj Termalnoj rivijeri pobrinuće se i jedinstven kompleks 9 različitih sauna. Sauna park nudi ugodno kupanje u bazenima za rashlađivanje kao i vrućem i osvežavajućem bazenu, počinak na terasi, osvežavajući peeling s ledom i kneipp kupke kao ručne masaže, a za lep ten posetiocima su na raspolaganju tri solarijuma.

Povezana vest:  Mila Litvinjenko dobitnica prestižne nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award

Za naše goste pripremili smo različite ponude za kraći ili duži odmor. U Termama Čatež porodicama s decom preporučujemo već tradicionali porodični MINI ODMOR (4 polupansiona – 5 dana kupanja) kojeg možete rezervisati u Čatežu – već od 196 € po osobi ili u Aquapark hotelu Žusterna u Kopru – već od 194 € po osobi. Navedeni paket nudi gratis boravak za 1.dete do 12 godina starosti (u sobi s roditeljima) i 2.dete do 6. godina (u sobi s roditeljima bez ležaja) !

Povezana vest:  Komercijalna banka i Fond B92 nastavljaju akciju „Zajedno za bebe”, pomoć porodilištima i u 2015. godini

Wellness u dvoje

Odmor i opuštanje u Termama Čatež nudi se na svakom koraku. Posebnu atrakciju sigurno predstavlja Spa & wellness centar u hotelu Čatež. Prekrasna lokacija i individualan pristup, precizno smišljeni programi kao i vrhunski proizvodi priznatih kozmetičkih kuća predstavljaju posebnu filozofiju tog centra, koji nudi i masaže vrućim vulkanskim kamenjem, arapsku, indijsku i mediteransku aromasoul masažu te niz opuštajućih programa za posebne goste i parove. Uživajte u dvoje u sauni i whirpoolu ili počnite veče s toplim vulkanskim kamenjem, indijskim, orijentalnim, arapskim masažama ili aromaterapijama. Neka se lepota nastavlja sa sjajnom negom lica – s kavijarom, vitaminima. Upoznajte ekskluzivnu SPA kozmetiku Pevonia Botanica koja predstavlja učinkovito rešenje za vaše lice i telo.

Povezana vest:  Avanture Zekavca Drekavca u Delta Cityju

Dobrodošli u Terme Čatež gde svako nađe nešto za sebe !