Praktičar rekonekcije i učitelj Kundalini joge, Nataša Vukoje, održaće u petak, 3. avgusta u 19:30 časova veče meditacije na Sava Promenadi u okviru Belgrade Waterfront-a. Ljubitelji joge, ali i svi oni koje zanimaju osnove meditiranja i različiti tipovi meditacije, imaće prilike da se bliže upoznaju sa ovom drevnom tehnikom kroz Kundalini jogu u opuštajućem ambijentu pored Save.

Povezana vest:  PRESTIŽNI ITALIJANSKI MODNI BREND LIST STIGAO I U NOVI SAD

Meditacija se uglavnom vezuje za istočnjačku filozofiju življenja. Međutim, sve češće se primenjuje u savremenom svetu, jer pomaže oslobađanju od stresa i radu na buđenju sopstvenih potencijala. Za praktikovanje meditacije kaže se da omogućava uvid u dublje nivoe svesti i upoznavanje sebe, što predstavlja odličan teren za unutrašnju transformaciju i poboljšanje kvaliteta života.

Ovom prilikom, Nataša Vukoje će i odgovoriti na sva pitanja i dileme zainteresovanih posetilaca u vezi sa meditacijom.

Povezana vest:  Savršen poklon za praznike: Knjige Vulkan izdavaštva i neodoljivi Ferrero

Opuštajuće veče pored reke savršen je način da završite dinamičnu radnu nedelju, kao i da bolje istražite i razumete sebe. Registracija učesnika počinje u 19:00 časova na Sava Promenadi, a od rekvizita neophodni su: podloga (strunjača) na kojoj ćete sedeti, bela majica i marama kojom ćete pokriti glavu u toku meditiranja.

PHOTO: Alex Dmitrović