U subotu 22. septembra, na sportskim terenima kod kružnog toka na Adi Ciganliji, od 10 do 19 časova će se ponovo održati sajam školica sporta “Prvi trening”.

Bavljenje sportom je jedan od ključnih elemenata psihofizičkog razvoja kod dece i značajno utiče na njihovo zdravlje, fizičku spremnost i samopouzdanje. Danas deca provode dosta vremena u sedećem položaju kako u školi, tako i u slobodno vreme koristeći kompjutere i mobilne telefone, pa je ovaj sajam sjajna prilika da se upoznaju sa različitim sportovima i izaberu onaj koji ih najviše privlači.

Povezana vest:  Seka Sablić se priključila akciji „Humanitarni tiket u podne – poznati tipuju“

Više od 20 školica sporta će na sajmu predstaviti svoje programe, način rada i termine. Mališani će uz pomoć demonstracije treninga moći da se upoznaju sa velikim brojem sportova poput fudbala, košarke, odbojke, plivanja, borilačkih sportova, ritmičke gimnastike, kapuere, plesa, atletike, tenisa i mnogih drugih.

Sajam je idealna prilika da na jednom mestu otkrujete sve što želite i treba da znate o razvoju dece, i to od ljudi koji se profesionalno i posvećeno bave sportom za decu. Školice i njihovi predstavnici su na raspolaganju svim roditeljima i deci za konsultacije pri donošenju odluke o izboru sporta. Učešće posetlilaca je besplatno.

Povezana vest:  Rok za slanje prijava na NLB KomBank Organic konkurs produžen do kraja septembra

Pozivamo vas da odvojite vreme za važne stvari, istražite, informišete se o brojnim opcijama koje Beograd nudi i investirate u zdravlje vašeg deteta. Vidimo se u subotu 22. septembra na sportskim terenima na Adi Ciganliji.