Kompanija Mars sa svojim najpoznatijim brendovima za kućne ljubimce Whiskas i Pedigre i Pet Magazin pozivaju vas da u četvrtak, 4. oktobra od 17h do 21h posetite TC Delta City sa svojim mališanima, prijateljima i četvoronožnim prijateljima i zajedno obeležite Svetski dan životinja.

Ljubitelji životinja, a posebno vlasnici kućnih ljubimaca vrlo dobro znaju šta znači bezuslovna ljubav kojom četvoronožni prijatelji ispunjavaju svaki njihov dan. Za uzvrat traže jako malo – pažnju, topli dom i obrok.

Povezana vest:  Maxi nagradio najvernije kupce

Nažalost, druga strana realnosti svakodnevno nas podseća da su mnogi psi i mačke prepušteni ulici. Oni malo srećniji utočište nalaze u azilima, čekajući dalje svoj topli dom.

U kompaniji Mars, najvećem svetskom proizvođaču hrane i proizvoda za kućne ljubimce, čvrsto veruju i svojim aktivnostima doprinose da se to promeni, jačajući svest o značaju brige o životinjama i odgovornom vlasništvu.

U želji da stvori bolji svet za ljubimce, Mars je pokrenuo humanitarnu kampanju koja omogućava da brigom o svom ljubimcu, pomognete i nezbrinutim životinjama. Akcijom Kupi i pomozi! koja je u toku svakom kupovinom Pedigree i Whiskas hrane za pse i mačke do kraja oktobra, učestvujete u donaciji 20 000 obroka nezbrinutim životinjama Srbije koje borave u azilima Riska, Džesika, Draževac i azilima Veterine Beograd.

U četvrtak, 4.oktobra, njima će simbolično  biti uručeni vaučeri za donirane obroke, a potom i isporučeni na lokacije.

Povezana vest:  Mažoretkinje najavile hercegnovski „Praznik mimoze Portonovi"

Obeležavanje Svetskog dana životinja biće prilika da se sa svojim ljubimcima zabavite u foto kutku i kutku za ulepšavanje, i možda baš vaš ljubimac bude proglašen za najšarmantnijeg.

Najmlađi posetioci uživaće i u kreativnim i edukativnim radionicama, a oni koji to žele, moći će i da udome pse i mace iz prihvatilišta na licu mesta.

Učestvujte i vi!  I 4. oktobra i svih ostalih dana u godini, učinimo svet boljim mesto za naše ljubimce i za sve nas!

Povezana vest:  Dani borovnice na Kopaoniku