Huawei Magic Box „putuje“ Beogradom već nedelju dana, a ove nedelje više magije moći ćete da vidite ispred Shopping centra Ušće gde će se nalaziti sve do 07. oktobra kada se pakuje i nastavlja svoje putovanje van granica naše zemlje.

#MagicBox privukao je pažnju poznatih TV lica Marije Kilibarde, glumice Anđelke Prpić, kao i modnog fotografa Dušana Petrovića koji su juče posetili magičnu Huawei prikolicu i družili se sa svojim mnogobrojnim fanovima.

Povezana vest:  Supernatural lansira modni brend posvećen Dunavu “Friends of the Danube”

Posetioci magičnog karavana će biti u mogućnosti da učestvuju u Huawei aktivaciji i uđu u trku za glavnu nagradu – pametni telefon Huawei P20, a sve što je potrebno da urade je da slože zadati mozaik za što kraće vreme u što manje pokušaja u ograničenom vremenskom roku od 3 minuta.

„Kao vodeći brend sa velikim ambicijama, ali i pažljivim pristupom poslovanju i našim kupcima, ulažemo ogroman trud u razvoj modernih i futurističkih tehnologija ne bi li našim kupcima ponudili vrhunsko iskustvo korišćenja proizvoda i učinili da se osećaju kao da već sada žive u budućnosti“ – rekla je Danijela Jovanović, direktor marketinga Huawei Srbija.

Povezana vest:  Dobrotvorna baletska predstava „Don Kihot“

Huawei je pionir među proizvođačima pametnih telefona kada je reč o primeni veštačke inteligencije u mobilnim uređajima. Do sada, Huawei je obradovao svoje kupce prošlogodišnjim modelom Mate 10 Pro, prvim pametnim telefonom sa NPU procesorima (Kirin 970), koji su ugrađeni i u najnoviji flegšip model P20 serije, trenutno vodeći telefon na polju mobilne fotografije sa 114 poena na DxO Mark listi.

Povezana vest:  Otežana mobilna telefonija u područjima Zapadne Srbije

Modele P20 serije kao i najnovijeg člana Mate 20 serije – pametni telefon Mate 20 Lite moguće je videti i testirati u okviru karavana inovacija i magije.