Dinosaurusi će još jednom hodati Zemljom u spektakularnoj predstavi koja će se održati od 3 – 5. maja 2019. godine u Štark Areni!

Predstava koju je pogledalo više od 9 miliona ljudi u više od 250 gradova širom sveta, ŠETNJA S DINOSAURUSIMA – Spektakl u Areni se vraća u Beograd u predviđenim terminima:

  • petak maj u 19h
  • subota maj u 11h, 15h, 19h
  • nedelja maj u 11h, 15h, 19h
Povezana vest:  Milko Babić vam otkriva sve što treba da znate o najnovijem Adizero Adios Pro 3

Spektakl čija je produkcija vredna 20 miliona dolara sadrži novu, najsavremeniju tehnologiju, čini je  najvećom i najboljom predstavom o dinosaurusa na svetu!

Internacionalno priznati dizajneri sarađivali su sa naučnicima kako bi stvorili 18 stvorenja u prirodnoj veličini – uključujući Stegosaurusa, Raptora i zastrašujućeg Tiranosaurusa reksa!

Publika svih uzrasta će imati jedinstvenu priliku da ih vidi kako šetaju, čuje kako riču i posvedoči  njihovu evoluciju , u predsatvi od jedan sat i 40 minuta uz skoro kinematografski realizam.

Povezana vest:  Komerijalna banka stala u borbene redove

Predstava je zasnovana na nagrađivanoj seriji BBC-a i potiče iz Australije, gde je Šetnja sa dinosaurusima – Spektakl u Areni, nakon više godina planiranja i rada, oživela u januaru 2007. godine. Ubrzo nakon toga šou je sa rekordnom posećenošću osvojio čitav svet.

Šetnja sa dinosaurusima posetila je i Beograd pre osam godina, u sklopu svetske turneje 2010. godine, a zbog neviđene potražnje svi nastupi u beogradskoj areni bili su rasprodati.

Povezana vest:  ŽURKE U BEOGRADU POVODOM OTVARANJA SEZONE ''PUROBEACH''

Ulaznice je moguće nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventim, na blagajnama arene i Bilet centra, kao i na sajtu www.starkarena.co.rs .

www.dinosaurlive.com

PHOTO: Patrick Murphy